Aktuellt

Sökes: Erfaren IT-nörd med servicekänsla

Simplify expanderar snabbt och vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt växande serviceteam. Den här gången söker vi en rutinerad och passionerad 2nd line-tekniker.

Läs mer

Senaste nyheterna i Cisco Webex för Mars och April 2022

Det har hänt en hel del i Webex värld på sistone. Det är dags för en ny summering över vad som hänt i mars, april och den första halvan av maj

Läs mer

6 strategier för att lyckas med ett hybrid event

Pandemin tvingade evenemangsledare jobba med virtuella evenemang. Detta, precis som skiftet till hemmakontor, var en utmaning samtidigt som en möjlighet med många fördelar.

Läs mer

Simplify x Cisco Webinar: Så lyckas du med hemmakontoret

Nu lanserar vi på Simplify en serie webinarier tillsammans med vår partner Cisco. Det första äger rum 16 maj 13:30, då vi går igenom allt du behöver veta för att skapa ett lyckat hemmakontor.

Läs mer

Strategier för att lyckas med den hybrida arbetsmodellen – Del 3/3

Den hybrida arbetsmodellen är en modell som är anpassad för de anställda där de får friheten och flexibiliteten att välja att arbeta hur och var som helst.
Här är en checklista med sex viktiga punkter som er strategi för hybridarbete bör innehålla.

Läs mer

Så många (eller snarare: så få) vill gå tillbaka till kontoret – Del 2/3

I den första delen av vår serieläsning belyste vi att allt fler arbetsplatser börjat följa den hybrida arbetsmodellen. Till följd av detta kommer företagen behöva stödja tre fysiska kontor som deras anställa kan utgå ifrån vid utförandet av arbetet

Läs mer

Hybrid arbetsplats, hybrid workplace & hybrid workspace – vad är skillnaden? – Del 1/3

Begreppet ”Hybrid arbetsplats” är något man för ett par år sedan inte talade om i samma utsträckning som idag. Idag är det ett koncept som blivit applicerbart på många kontor. För många anställda har det till och med blivit en förutsättning och lite av en hygienfaktor att kunna arbeta hybrid.

Läs mer

Följ med Simplify på Cisco Connect 2022

Du kommer få ta del av en fullspäckad agenda med många spännande inslag i form av kundcase, teknologiuppdateringar, demos och inspiration.

Läs mer

Nytt i Webex för februari

Årets kortaste månad har rusat förbi och våren börjar närma sig. Februari har fört med sig nya spännande funktioner och samarbeten.

Läs mer

Lär dig mer om nya Webex Webinars

Med Webex Webinars skapar du en proffsig känsla gentemot kollegor, kunder, elever eller kanske till och med digitala familjesammankomster när du håller i digitala webinarier där du kan bjuda in upp till 10,000 deltagare.

Läs mer

4 tips för bättre ljud i dina videomöten

Det är många faktorer som påverkar ljudkvaliteten i dina digitala möten. Ta del av ”bra att tänka på” tips för att optimera ljudkvaliteten i dina möten här.

Läs mer

Simplify blir Collaboration Partner of the Year 2021 på Cisco Sweden Partner Awards!

”Med en bred portfölj baserad på Webex-plattformen förverkligar Simplify kundernas visioner, oavsett om det är ur ett lokalt eller globalt perspektiv”.

Läs mer

Nytt i Webex för Januari

Januari har passerat och vi är redan inne på den andra av årets tolv månader. Trots att många kanske känner att januari varit en händelselös månad har det hänt väldigt mycket i Cisco Webex värld.

Läs mer

I år gör vi skillnad genom en gåva till Barncancerfonden!

Ett händelserikt år går mot sitt slut och vi ser fram emot att fortsätta 2022 med våra fina kunder och partners. God Jul och Gott Nytt år önskar vännerna på Simplify.

Läs mer

Hybrida hjältar och Webex jultema

Det hybrida arbetssättet har för många varit en utmaning som krävt positiv inställning, flexibilitet och en gnutta fantasi för att få det att funka. Har du en kollega eller kompis som du tycker gjort detta på ett beundransvärt sätt? Då kanske du vill utse denna speciella person till din Hybrid Hero!

Läs mer

Nyhet: Träffa Ciscos specialister – varje vecka!

Lystring alla nyfikna! Cisco kommer under november och december anordna veckovisa webbinarier med olika spännande teman.

Läs mer

Senaste nytt från Cisco Webex – Den här funktionen vill du inte missa!

Under WebexOne lanserades en helt ny funktion i Webex. De populära realtidsöversättningarna, som kan texta över 100 olika språk under ett pågående möte, kompletteras nu med ljud.

Läs mer

WebexOne på tre minuter

Missade du WebexOne? Ingen fara, det gjorde nämligen inte vi – och vi delar gärna med oss av vår kunskap. I den här artikeln har vi sammanfattat de bästa och viktigaste nyheterna för dig!

Läs mer

WebexOne 2021- Årets största Webex event

Vill du lära dig mer om framtiden för hybridarbete och hur du når högre potential med teknologin?
Registrera dig kostnadsfritt till WebexOne.

Läs mer

Digital HR-framtid för Nouryon – med hjälp från Simplify

Vad gör man när ens fysiska arkiv blivit så stort att det är svårt att hantera? Digitaliserar det med hjälp av Simplify, så klart! Läs mer om hur vi skapade ett nytt E-arkiv för Nouryons HR-avdelning.

Läs mer

Så får du personalen att älska video

Gratis är gott. Men det finns inga genvägar till det perfekta videomötet.

Läs mer

Nya på Simplify – Linnéa Salmi och Philip Cascalheira

Simplifys team av medarbetare fortsätter växa – och den här gången är det i Malmö det sker. Möt våra senaste kollegor, Linnéa Salmi och Philip Cascalheira!

Läs mer

Ny på Simplify – Sara Sundstedt

Hon är uppvuxen i Marbella, har kitesurfat på heltid i Australien och pluggat ekonomi i Hongkong. Även om hon alltid finns tillgänglig digitalt har hon numera sin bas i Sverige, där hon jobbar som Customer Success Manager för våra kontor i Stockholm och Göteborg. Säg hej till Sara Sundstedt!

Läs mer

Webinar med Cisco Webex- så lyckas du med hybridarbetsplatsen!

Vår partner Cisco är inte bara fantastiska på videolösningar och samarbetsverktyg – de är också helt otroliga på att dela med sig av kunskap och inspiration.

Läs mer

Simplify söker nya kollegor till försäljningsteamet i Syd!

Är du en social och relationsbyggande person, som vill påbörja eller utveckla din karriär inom försäljning? Både Malmö och Helsingborg söker Junior Account Managers till försäljningsteamet.

Läs mer

Ny på Simplify – Alexander Täng

Han har spelat hockey på elitnivå och har svart bälte i print & dokumenthantering. Nu ska han hjälpa oss att fortsätta växa.

Läs mer

Lyckat samarbete med skånska fotbollslegendarer

Som trogna supportrar till Malmö FF var det med stolthet och glädje som vårt Malmökontor fick i uppdrag att hjälpa Full Potential Agency.

Läs mer

Digitalt årsmöte gav Kungsbacka GK blodad tand för digitalisering

För Kungsbacka GK blev ett digitalt årsmöte startskottet på ett digitaliseringsarbete som nu ska skalas upp rejält.

Läs mer

Lista: De bästa funktionerna i nya Webex

AI-styrd störningsreducering, automatisk transkribering och realtidsöversättningar – här är de viktigaste nyheterna i Webex!

Läs mer

Simplify ger tillbaka: Gratis videosystem till äldreomsorgen

Simplify vill göra skillnad och vi skänker därför nu 50 videokonferenssystem till Förenade Cares vård- och omsorgsboenden runtom i Sverige

Läs mer

Så främjar digitala möten jämställdhet

Vill du också ha en jämställd arbetsplats? Då är det hög tid att satsa på en digital arbetsmiljö.

Läs mer

Så mycket kan Sverige spara på resfria möten

Vad skulle hända med Sverige om vart tredje fysiskt möte i stället skedde digitalt? Det korta svaret: Mer än du kan tro.

Läs mer

Resfria möten – mer än bara en trend

Före pandemin reste svenskarna 1,5 miljarder mil för att ta sig till och från möten. Det motsvarar 20 000 resor tur och retur till månen. En ny undersökning visar att det aldrig lär hända igen.

Läs mer

Ny på Simplify – Björn Arntsberg

Nu har vi gjort det igen. Rekryterat, alltså. Den här gången blev det en HR-kunnig militär som drivit sportbutik och sålt sängar – hur i hela världen hamnade han på Simplify?

Läs mer

5 saker du som chef kan lära dig av Coronakrisen

Utbrottet av Covid-19 har fått de flesta av oss att jobba på ett nytt sätt. Och frågan är om det finns någon anledning att återgå till ”business as usual”. Här är fem saker du som chef kan lära dig av Coronakrisen

Läs mer

Simplify sponsrar Malmö Handbollsklubb

Idrott och hälsa är en naturlig del av livet för oss på Simplify, men vi älskar också att träffa nya människor – och sponsring är ett lysande verktyg för att lära känna nya bekantskaper

Läs mer

Bli bättre på digitala presentationer – Webinar med Cisco

Webex Events är Ciscos tjänst för att skapa interaktiva och engagerande event online. Läs mer och anmäl dig till webinariet här!

Läs mer

5 anledningar till att genast komma igång med distansarbete

Du vet redan att distansarbete är morgondagens arbetssätt. Här är fem anledningar till att ställa om redan nu.

Läs mer

Artikel om Simplify och digitala möten i Göteborgs-Posten

Covid-19 och de problem som uppkommit i samband med viruset är förstås förödande för samhället på väldigt många sätt. Men en intressant aspekt av situationen är också att det på rekordtid förändrat företags, organisationers och myndigheters sätt att arbeta.

Läs mer

Hur du blir digital mötesexpert! De 10 digitala budorden

Digitala möten ökar lavinartat och vi tänkte dela med oss av våra tips och trix för att få mötet att flyga med en gång.

Läs mer

Webinar – Lär dig det allra senaste från Cisco Collaboration

Ge ditt team de bästa förutsättningarna för att samarbeta oavsett var ni befinner er med Collaboration- lösningar i molnet.

Läs mer

Håll kontakten digitalt med våra mötestjänster

Läs mer

Kom igång med Webex för distansarbete och -undervisning

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.