Lär dig mer om nya Webex Webinars

Med Webex kan du även jobba med Webex webinarier. Tidigare kallades tjänsten för Webex events, nu har de bytt namn till Webex Webinars.

Med Webex Webinars skapar du en proffsig känsla gentemot kollegor, kunder, elever eller kanske till och med digitala familjesammankomster när du håller i digitala webinarier där du kan bjuda in upp till 10,000 deltagare. Under det senaste året har Webex tagit fram över 100 nya funktioner ni kan applicera i era webinarier. Vi har listat våra favoritfunktioner.

1. Skräddarsy registreringssidan
Ni kan nu skräddarsy registreringssidan genom att lägga till er logga, bild på presentatörerna, information om vad som kommer att diskuteras under eventet samt skräddarsy vad för information ni önskar att deltagarna ska uppge vid registrering. Nedan illustreras ett exempel över hur man kan bygga registreringssidan.  

2. Practice sessions
En practice session kan liknas med ett breakout room där värden och presentatörerna kan skapa ett eget rum i början av webinariet. Använder man sig av denna funktion kan de starta webinariet tidigare och samla deltagarna i en lobby fram tills att det startar. Tidigare har deltagarna inte kunnat delta i eventet om värden inte startat eventet.

3. Breakout sessions
Uppdelade rum för deltagarna där de kan diskutera frågor. Värden kan delta i rummen och lyssna in.

4. Immersive share
Placera bilden av dig själv som presentatör framför din presentation.

5. Slido
Slido är en feature som möjliggör polls av olika slag. Du kan välja fritt mellan Q&A, rankningar, öppna svar, omröstningar med mera för att på bästa sätt engagera deltagarna.

6. Placera presentatören på scenen
Man kan nu placera presentatören på scenen, bredvid presentationen. Man kan justera storleken på bilden av presentatören om man vill att presentationen ska vara i större bild.

Vill du veta mer om nya Webex Webinars? Boka gärna in en demo med oss så berättar vi mer!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.