Hybrida hjältar och Webex jultema

Nyheterna belyser oss med samma nyheter vi fått till oss under hela året. Pandemin, spridningen, restriktioner och hur länder går fram och tillbaka mellan olika faser. Det hybrida arbetssättet har för många nu blivit en självklarhet. Man kan dock inte säga att det inte varit en utmaning. Dels att hitta en plats att sitta och kunna jobba i lugn och ro men även få till ergonomin hemma.

Cisco Webex är fullt medvetna om hur detta påverkat de flesta och hur utmanande det varit för somliga. Med detta har de valt att arrangera en tävling där just DU har möjlighet att vinna! Nominera din ”Hybrid Hero” som du tycker varit duktig på att vara lösningsorienterad, positiv och löst det med en klackspark. Klicka in dig HÄR för att nominera din hybrid hero så kanske just din hjälte blir den lyckligt lottade som vinner en fullständig uppgradering av hemmakontoret.

LYCKA TILL!

Under december månad har Cisco Webex lanserat både produktnyheter och nyheter i Webex applikationen. Detta tycker vi på Simplify är jätteroligt och har valt att sammanställa våra favorit funktioner för våra kära läsare.

I Webex applikationen kan du nu se att chattreaktionerna under december månad är i jultema. Detta fick oss att dra på mungiporna 😊 Se reaktionerna i videon nedan.

På tal om emojis kan du nu skräddarsy din egna bitemoji som liknar dig och skicka den i Webex chatten med olika reaktioner. Denna roliga funktion är framtagen med hjälp av Snapchats utvecklare.

Hoppas ni fann detta intressant och att ni fortsätter följa Simplify bloggen med våra senaste uppdateringar.  Har du några frågor eller funderingar får du inte tveka på att ta kontakt med oss.

Ha en riktigt fin helg och tredje advent önskar Simplify Team!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.