Lediga tjänster: 2nd Line Support

Är du redo att ta plats i ett dynamiskt team och vill vara en nyckelspelare i att skapa imponerande audiovisuella lösningar? Då kan du vara den person vi söker!

Vi på Simplify är på en spännande resa där vi digitaliserar samhället. Hybridkontor är inget nytt för oss, det är en livsstil vi har omfamnat i många år. Vill du vara med och forma framtidens arbetsliv?
Vår servicedesk är själva hjärtat, vi kan till och med kalla det navet, i allt vi gör och nu söker vi två nya stjärnor till vårt team.


Om tjänsten:
Som 2nd Line / Installatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara installation av AV-utrustning, projektorer, ljudsystem, skärmar och videokonferensutrustning, etc. Du kommer att konfigurera och testa utrustning för att säkerställa optimal prestanda och funktion.

Felsökning av tekniska problem är en viktig del av rollen, liksom att ge kundkontakt och support vid behov. Dokumentation av installationer och tekniska specifikationer ingår också i dina arbetsuppgifter.

Arbetet kommer att innebära resor både nationellt och internationellt vid behov. Du kommer att få utbildning och stöd av seniora installatörer för att utvecklas i rollen.
Det finns två tillgängliga tjänster, en stationerad på vårt kontor i Stockholm och den andra på vårt huvudkontoret i Hovås.

Om dig/erfarenheter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och AV-lösningar, som arbetar strukturerat och systematiskt. Du är nyfiken och villig att lära dig nya saker. Du är prestigelös, serviceinriktad, och har god kommunikationsförmåga.

Du tar ansvar, är initiativrik, noggrann och har erfarenhet av att använda olika fysiska verktyg.
Grundläggande tekniska kunskaper är meriterande, men inte ett krav. Tidigare erfarenhet av att installera konferensrum är ett plus. Även tidigare erfarenhet av arbete inom bygg eller el är meriterande men inte ett krav. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Simplify erbjuder:

  • En spännande och utvecklande arbetsmiljö med möjlighet att lära sig ett yrke in AV-teknik.

  • Utbildning och fortlöpande kompetensutveckling.

  • Ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra.

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner.

Om Simplify:
Vi är visionärer, möjliggörare och problemlösare. Vi hjälper företag och organisationer att driva digitalisering i stället för att prata om det, och vi ser äntligen hur en hel värld fått upp ögonen för den hybrida arbetsplatsen som vi arbetat med i decennier.

Simplify är ett nischat IT-bolag som är specialiserat på den digitala arbetsplatsen.
Bolaget grundades 1984 och har genom åren arbetat med många typer av IT-relaterade tjänster. I dag är Simplify främst associerade med sin marknadsledande position inom video och mötesrumsteknik, men bolaget är även stort inom print och telefoni.

Vi arbetar enbart med branschens ledande varumärken och har bland annat fått Ciscos ärofyllda utmärkelse Collaboration Partner Of The Year två år i rad. Samtidigt är det viktigt att poängtera att vi är en oberoende partner som alltid utgår från kundens behov och önskemål och väljer lösningar utifrån detta.

Simplifys styrkor är vår mångsidighet, vår flexibilitet och vår pålitlighet. Vi har ett eget logistikcenter med god lagerhållning och har alltid tillgängliga installatörer världen över, vilket garanterar driftssäkerhet och tidsenliga leveranser. Oavsett om vi utför ett mindre, lokalt uppdrag eller rullar ut en global installation kan kunden vara trygg i att vi gör det vi ska – och ofta mer därtill.

I denna rekrytering samarbetar Simplify med M-R Partner. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 👉 ANSÖK HÄR