Ny på Simplify – Björn Arntsberg

Nu har vi gjort det igen. Rekryterat, alltså. Den här gången blev det en HR-kunnig militär som drivit sportbutik och sålt sängar – hur i hela världen hamnade han på Simplify?

På ditt visitkort står det Account Manager. Men vem är du, Björn?

– Jag är en person som har gjort lite av varje. De senaste fem åren har jag jobbat inom HR och rekrytering, och det var så jag kom i kontakt med Simplifys VD Johan Bäckström. Min tanke var att hjälpa honom med rekrytering men det visade sig att han var väldigt bra på det själv, och till slut blev det han som rekryterade mig.

Vad var det som gjorde att han lyckades?

– Vi skapade och byggde en bra kontakt genom åren och sen att jag arbetat en hel del med employer branding påverkade. Jag blev väldigt snabbt imponerad över hur Simplify lyckats med just den biten. Det var en av de stora anledningarna till att jag uppmärksammade de från början. En del bolag kan ibland vilja visa upp en företagskultur som sedan tyvärr inte stämmer så bra överens med verkligheten. Hos Simplify kändes det äkta och genuint direkt. Och det lockade mig.

Vad har du mer jobbat med?

– I grund och botten är jag fallskärmsjägare och har bland annat tjänstgjort utomlands, vilket var otroligt lärorikt. Jag har alltid gillat att samarbeta i grupp med andra människor och har mycket att tacka ”grönkläderna” för. Att hela tiden kunna vara flexibel och anpassa sig beroende på situationen man ställs inför, det har jag med mig i arbetslivet än i dag. Efter det läste jag juridik en kort sväng innan jag riktade in mig på försäljning. Bland annat var jag med och startade upp och drev en Team Sportia-butik i Lidköping och sålde även sängar på Sova några år. Det var också viktiga erfarenheter, inte minst för att hitta rätt lösning för rätt kund.

Vad gör du på Simplify?

– Just nu sätter jag mig in i allting och tar till mig så mycket kunskap som möjligt. Visst har man förstått att teknisk utveckling alltid går fort, och att djupdyka ner i det här är helt fantastiskt för en som gillar att lära sig saker. Framåt kommer jag jobba i säljteamet med att se över kundbehov, hitta samarbeten och skräddarsy lösningar som överträffar kundens förväntningar. Ska bli en riktigt härlig resa!

Vill du komma i kontakt med Björn för att förhöra honom om Örnmarshen eller visuell kommunikation? Maila honom på bjorn.arntsberg@simplify.se och boka in ett videomöte!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.