Ny på Simplify – Sara Sundstedt

Hon är uppvuxen i Marbella, har kitesurfat på heltid i Australien och pluggat ekonomi i Hongkong. Även om hon alltid finns tillgänglig digitalt har hon numera sin bas i Sverige, där hon jobbar som Customer Success Manager för våra kontor i Stockholm och Göteborg. Säg hej till Sara Sundstedt!

Berätta hur du hamnade på Simplify, Sara?

– Jag jobbade tidigare på Next Step Group, som arbetar med stadsutveckling och äger flera fastigheter i Hovås. Jag var driftsansvarig för Next Steps co-workingkontor The House, där Simplify tidigare satt, så jag har träffat Simplifys medarbetare många gånger tidigare. I anslutning till att Simplify flyttade till sitt nya kontor hörde Simplifys vd Johan Bäckström av sig för ett förutsättningslöst möte. Han berättade att han sökte en customer success manager, och när jag hörde det kände jag att det passade som hand i handske för mig.

Vad innebär din nya roll i praktiken?

– Jag kommer framför allt att arbeta med Simplifys befintliga kunder inom video. Jag kommer att förvalta kundernas videolösningar, se till så att allting fungerar som det ska, att de lyckas med sina tjänster och att de är nöjda med oss som leverantör.

Vad ser du fram emot att tillföra?

– Jag vill sprida positiv energi till både kollegor och kunder. Jag vill få kunderna nöjda och lojala, och se till att de känner tillit till Simplify. Jag ser också fram emot att få växa i min roll och i den här branschen. Det är tydligt att Simplify är ett företag som ligger väldigt långt fram i utvecklingen och att man är branschledande. Alla är pålästa, kunniga och intresserade och brinner verkligen för det de gör.

Vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

– Jag älskar kitesurfing! Det är helt otroligt, det är en frihetskänsla att vara ute på vattnet som du inte kan uppnå på så många andra sätt. Jag har gjort flera säsonger som kitesurfinginstruktör och flyttade faktiskt till Australien för att satsa ännu mer på det. Jag kitesurfar fortfarande, men gillar även att köra stand up paddle, SUP. Jag är en liten sjöjungfru, jag älskar verkligen att vara i vattnet.

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.