Publiceringsdatum: 2022-11-04

Simplify blir Collaboration Partner of the Year 2022!

För andra året i rad tar vi hem den prestigefyllda utmärkelsen från Cisco.

Simplify får den prestigefyllda utmärkelsen Collaboration Partner of the Year för andra året i rad på Cisco Partner Awards 2022.

" Denna partner besitter en exceptionell förmåga att demonstrera hur kunder uppnår ökad produktivitet och förbättrad samverkan med Ciscos collaborationsportfölj. Med sin unika spetskompetens, flexibilitet och lyhördhet för kunderna har de gjort stora framsteg under året och lyckats skapa innovativa lösningar.

Ett tydligt Ciscofokus genomsyrar hela organisationen och de arbetar för att hjälpa kunder få ut maximalt med värde av våra lösningar under hela kundens livscykel.
Den här partnern har verkligen hittat och fortsätter att utveckla sin unika kreativa "edge". Detta skapar unika förutsättningar för fortsatta framgångar tillsammans"

Så löd Ciscos motivering när vi fick den mycket prestigefulla utmärkelsen Cisco Collaboration Partner Of The Year! Ett stort tack till våra vänner på Cisco, Comstor Nordics och alla våra fantastiska kunder för att vi tillsammans gör denna resa, utan er hade detta inte varit möjligt!

Sist men inte minst, ett stort tack till alla våra stjärnor i Simplify organisationen som ligger bakom denna utmärkelse.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta våra Cisco-experter här!