Publiceringsdatum: 2024-02-20

Nyfiken på vad som gömmer sig bakom dörren?

- The Making of a New Simplify Showroom!

Trodde du att Simplify bara var ett Göteborgsbolag? 
Trots att vi är kända som ett företag med rötterna djupt förankrade i Göteborg, sträcker sig vår verksamhet bortom de svenska gränserna, med en global närvaro som nu förstärks ytterligare med vårt senaste kontor.

Nu kan vi stolt berätta att vi smygöppnat vårt nya kontor i Stockholm, en utveckling som markerar ytterligare ett steg i vår strävan att vara närmare våra kunder och förstärka vår närvaro både lokalt och globalt.

Denna dörr är inte bara öppningen till vårt nya Stockholmskontor, men även ett bevis på vår passion för framtidens arbetsplats!

Och vart kan man göra det bättre än Epicenter Stockholm, hjärtat av nätverkande, digital innovation och teknologiska trender?

Vårt nya kontor är inte bara en arbetsplats; det är en showroom där kunder och partners kan komma samman för att utforska och uppleva våra produkter och lösningar. Vi tror starkt på att samarbete och gemensamma upplevelser är nyckeln till framgång, och med detta nya utrymme öppnar vi dörrarna för mer interaktion, lärande och innovation.


Vi är i full gång med att färdigställa kontoret och ser fram emot att dela fler bilder och upplevelser längs med vägen.

Stay tuned…!