Publiceringsdatum: 2024-08-20

Missa inte årets upplaga av Teamsdagen!

Hösten är runt hörnet och vi på Simplify ser fram emot alla spännande event som följer. I början av oktober är det dags för nordens största event om Microsoft Teams. Ses vi där?

Hösten är runt hörnet och vi på Simplify ser fram emot alla spännande event som följer. I början av oktober är det dags för nordens största event om Microsoft Teams. Ses vi där?

Teamsdagen har sedan starten 2020 vuxit till Norden största Teamsevent och blivit en stor succé. Här möts beslutsfattare, IT-proffs och slutanvändare för att ta del av kunskaper och dela insikter kring Microsoft Teams.
Eventet bjuder bland annat på föreläsningar, paneldiskussioner och Q&A - allt med fokus på Microsoft Teams. Event är fysisk och digitalt.
Läs mer och anmäl dig här.

Ett urval från dagens agenda:

- Hur bygger man en global mötesrumstjänst baserad på Microsoft Teams?
Hur går man från en mixad miljö av Cisco videokonferenssystem ägda av verksamheten driftade av IT. Lyssna på Mikael Lindahl från Volvo Group IT som berättar mer.

- Spelregler för samarbete: för tryggare och effektivare samarbete
Att bli inkastat i ett nytt projekt eller en ny samarbetskonstellation gör det svårt veta vad det är som gäller. Vilka jobbar med vad? Vilka typer av möten ska jag bli inbjuna till? Är det i teamets kanaler vi kommunicerar eller finns det någon annan gruppchatt? Vart finns all dokumentation? Är det OK att boka möten redan vid kl. 08.00? Tänk då om det fanns nedskriven information som svarar på alla dessa frågor och ger dig och de andra i arbetet de bästa förutsättningarna för ett tryggt och effektivt samarbete – svaret heter spelregler för samarbete!

- Teams phising, hur det går till och hur vi kan motverka det
Teams i all ära, men produkten innebär också en ny attackyta som vi behöver övervaka och skydda. I denna sessionen kommer vi att gå in i detalj på hur phishing i Teams används av hotaktörer för att tillskansa sig åtkomst till din miljö och vad du kan göra för att upptäcka samt riskminimera för att göra det svårare att genomföra.

Delar av Simplifyteamet kommer självklart vara på plats och vi ses gärna över en kaffe för att dela erfarenheter. Hör av dig till oss här så pratar vi mer!