Publiceringsdatum: 2023-12-20

God Jul och Gott Nytt År!

Nu nalkas året sitt slut och vi på Simplify vill med det passa på att framföra vårt allra varmaste tack till er – våra Kunder, Leverantörer och Partners!

Nu nalkas året sitt slut och vi på Simplify vill med det passa på att framföra vårt allra varmaste tack till er – våra Kunder, Leverantörer och Partners.

2023 har varit ett år av både fortsatt förändring och en ny början, och vi på Simplify blickar tillbaka på detta år med samma känsla av tacksamhet och optimism som vi gjorde föregående år.

Vårt 2023 har präglats av innovation, nyanställningar, satsningar på nya affärsområden såväl som fortsatt utveckling av vårt befintliga erbjudande - inspirerade av vår personal och alla er som vi mött under årets alla givande möten! Under 2023 har vi sett en ökning av anpassningen till ”det nya normala”, där hybridkontoret och flexibla arbetssätt har blivit en allt mer integrerad del av vårt vardagsliv.

I år väljer vi återigen att avstå från traditionella julgåvor och i stället fortsätta vårt stöd till Barncancerfondens viktiga arbete. Barn och cancer hör verkligen inte ihop!

Barncancerfonden 2023

Gör som vi och stöd Barncancerfondens viktiga arbete i jul.
Skänk en slant du med – Tillsammans gör vi skillnad i kampen mot barncancer!

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Låt oss tillsammans göra 2024 till ett år att minnas och att vara stolta över

Med varma hälsningar

Vännerna på Simplify