Om Simplify

Vi finns här för att hjälpa er med den digitala transformationen. Vi levererar tjänster med den senaste tekniken för den digitala arbetsplatsen. Men vilka är vi?

Vi är 42 anställda och vi har många vänner runt om i Sverige och internationellt och som vi alla drivs av att skapa den absolut bästa lösningen för våra kunder. Med en stor passion för digitala möjligheter och synergier är vi ärliga, engagerade, och tillgängliga för såväl varandra som våra kunder.

Tidigare en del av Prodoc. I mars (2019) lämnade vi Prodoc och slog oss samman med Tellcom. Simplify var fött och idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Samtidigt som vi bara är ett digitalt möte ifrån hela världen.

För oss är förändring ett naturligt tillstånd. Vi är säkra på att den digitala transformationen kommer att göra allt enklare och samtidigt har varken vi eller samhället varit mer redo. När vi navigerar bland digitala plattformar och tekniska lösningar lyfter vi alltid blicken. Det är då vi ser möjligheterna och hur vi kan göra skillnad för dig. Vi vågar se bortom gamla vanor och invanda mönster. Simplify tänker annorlunda. Det är just därför vi är din partner.

Vad har du för behov just nu? Kontakta oss på hello@simplify.se

 

                              

#CustomerFirst #Curiosity #Commitment #Accountability

 

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.