Senaste nytt från Cisco Webex – Den här funktionen vill du inte missa!

Vi har nu kommit in i november månad, nästan hela 2021 har passerat. Covid 19 börjar avta, restriktionerna lättar, de allra flesta är vaccinerade och man börjar sakta men säkert gå tillbaka till det ”normala”. Eller vad är ”det normala”? Är det samma som det var pre-covid eller har vi anpassat oss och skapat ett ”nytt normalt” ett post-covid?

2021, precis som året innan bestod av restriktioner till följd av pandemin. Det har fått oss att tänka om när det gäller mycket, inte minst arbetssituationer. Många fick inte komma in på kontoret och har blivit tvingade att arbeta hemifrån. Man fick inte heller resa utan istället ta möten över video. Många hade inte de rätta förutsättningarna för detta paradigmskifte och för andra fanns det inte ens på kartan att arbeta hemifrån eller hybrid.
Det är mycket som hänt under dessa år och det är många lärdomar vi tar med oss från denna period.

Videomöten har accelererat till nya höjder till följd av det hybrida arbetssättet. Det är otroligt mycket som hänt inom videobranschen bara de senaste åren. Under Ciscos årliga WebexOne-event förra veckan lanserades ett tusental olika features och en rad olika produktnyheter. I vårt förra blogginlägg presenterade vi våra nyckelpunkter vi tog med oss från eventet. Har du missat det hittar du länken här.

Vi har valt att addera ytterligare en feature denna vecka som vi tror och hoppas kommer imponera er på samma sätt som det gjorde med oss.

Säg hejdå till språkbarriärer tack vare Cisco Webex!

Kanske har du redan upptäckt att Cisco under året arbetat fram realtidsöversättning under dina möten, där det som sägs översätts och syns i en textruta. Detta är en mycket uppskattad funktion som i dag har stöd för över 100 olika språk.

Under WebexOne lanserades dock nästa steg inom realtidsöversättningar. Inom kort kommer du inte bara få direktöversättningen i textform, du kommer även kunna höra det i tal!

Se hur det fungerar i praktiken här, och gör dig redo för en framtid där alla kan delta i möten oavsett vilket språk de talar.

Är du nyfiken på Webex och hur det kan göra dina mötesupplevelser bättre? Kontakta våra Cisco-experter här!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.