Molnbaserad företagstelefoni

Genom att kombinera hårdvara, mjukvara, abonnemang och tjänster skapar vi trygga och enkla lösningar som skapar värde för ditt företag. Med rätt företagstelefonilösning kan ni förbättra er kundservice, öka er produktivitet och stärka samarbetet inom organisationen.

Företagstelefoni hos Simplify.

Simplify är din partner för det framtida kontoret. När du samlar dina tjänster hos oss – såsom print, företagstelefoni och mötesrumsteknik – får du en sömlös helhetstjänst och smidig åtkomst till en och samma servicedesk. På så sätt kan vi sköta installation, felsökning och optimering av all teknik på ditt kontor. Smidigt, eller hur?

Vi anpassar allt efter dina behov.

Simplify är ständigt uppdaterade på de senaste trenderna och teknologierna, och vi vet vad som krävs för att din organisation ska ligga i framkant. Vårt operatörsoberoende gör att vi kan välja den bästa lösningen för företagstelefoni utifrån ditt behov och budget. Med vår hjälp kan du vara säker på att du får en objektiv och opartisk rekommendation.

Molnbaserat.

Alla våra lösningar inom företagstelefoni är molnbaserade. Säkert, smidigt och kostnadseffektivt.

Oberoende.

Vårt fokus är att välja bästa lösningen för dig som kund. 

Skräddarsytt.

Det finns inga universallösningar. Vi lägger stor vikt vid att ha en personlig kontakt där du som kund alltid får en anpassad lösning.

Kundorienterat.

Vi ger dig service och support hela vägen, och samarbetar tätt med dig för att lösa utmaningar och undvika teknikstrul.

Varför mobilväxel för företag?

Vi förstår att företagstelefoni och mobilväxel för företag idag har en betydligt mer komplex roll än tidigare. En effektiv och pålitlig lösning behövs för att kunna ge bra kundservice, samarbeta smidigt och optimera arbetsflödet. Mängden av operatörer på marknaden kan dock göra att det blir svårt att veta vilken lösning som passar bäst för företaget.

Så förbättrar vi företagstelefonin.

En fungerande mobilväxel behövs för att kommunikationen på företaget ska fungera optimalt. Det gör att era kunder får rätt service, och att era medarbetare känner sig trygga. Men vad passar bäst och vad behöver just er verksamhet? Vi hjälper er att identifiera era must-haves och nice-to-haves inom företagstelefoni.

På Simplify är vi på tårna. Först ser vi över er nuvarande lösning för att utpeka era förbättringsområden. Efter det hittar vi en flexibel företagstelefonilösning som anpassas efter dina behov. Koppla samman flera olika funktioner om det behövs, eller skala av din befintliga lösning för bästa möjliga effekt.

Optimera företagsväxeln med Lynes.

På Simplify använder vi oss av Lynes. Deras plattform är inte bara en företagsväxel, utan också ett effektivt samarbetsverktyg. Agenterna kan enkelt starta gruppsamtal, spela in samtal och dela inspelningar med kollegor via chatt, röst eller video. Integration med favoritappar som Slack, Dropbox, Trello och Google Workspace gör arbetsdagen sömlös och smidigare än någonsin.

Kontakta oss.

Fyll i dina uppgifter i formuläret. Beskriv dina behov när det gäller företagstelefoni, så återkopplar vi till dig med en lösning. Är du redan kund hos oss så kan du gå direkt till supportsidan.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.