Lynes

Borde ni uppdatera telefonväxeln på företaget? Då har vi på Simplify den ultimata lösningen. Med Lynes plattform får du en komplett översikt över din kundtjänst. Samarbeta smidigt med dina kollegor genom videomöten, fildelning och chattfunktioner – allt i ett och samma verktyg.

Lynes – En modernare företagsväxel

På den framtida arbetsplatsen krävs en kommunikationsplattform som är flexibel, integrerbar och ger en tydlig överblick. Lynes möter dessa behov med en modern företagsväxel som inte bara effektiviserar din kommunikation, men också integreras smidigt med dina favoritappar och ger dig fullständig koll på din verksamhet.

Lynes och Simplify

Med Simplify som din partner får du allt du behöver för ett modernt och effektivt kontor. Samla dina tjänster – såsom print, företagstelefoni, mötesrumsteknik – hos oss och njut av en sömlös helhetslösning med en och samma servicedesk. Vi tar hand om allt teknikstrul på din arbetsplats, så att du och dina kollegor kan fokusera på annat.

Alla verktyg på samma plats

Lynes plattform är utformad för en smidig och sömlös arbetsupplevelse. Deras smarta funktioner kombinerar Lynes företagsväxel, videomöten, telefonkonferenser och chatt i ett enda användarvänligt gränssnitt. Du behöver inte längre byta mellan olika tredjepartslösningar – allt du behöver finns några knapptryck bort på samma plattform.

Enkel administration med Lynes

Med Lynes kan du enkelt hantera samtal, skapa svarsgrupper och justera öppettider. Spela in ljudmeddelanden och spela upp dem i samtal eller i chattkonversationer för att öppna upp för diskussion. Med inbyggd självservice blir det enkelt att administrera systemet utan krångel och enkelt lägga till eller ta bort funktioner efter behov och situation. Smidigare än så blir det inte.

Smarta funktioner med Lynes

Lynes erbjuder en oas av smarta funktioner som gör din arbetsdag enklare och mer effektiv. Samarbeta sömlöst med videomöten, fildelning och olika chattrum med kollegor direkt i plattformen.

Dashboard

Få en komplett bild av din kundtjänst i realtid. Se svarsgrupper, kötid, tillgängliga agenter och hur gruppen presterar.

Brusreducering

Eliminera störande bakgrundsljud och garanterar tydliga samtal, oavsett miljö på arbetsplatsen.

Samtalsinspelning

Granska samtal för att säkerställa att agenter följer riktlinjer och ger en god kundservice.

Analytics

Analysera data över tid för att upptäcka mönster och trender som kan påverka din kundtjänst.

Integrera med favoritapparna

Lynes kan enkelt integreras med en mängd olika verktyg och appar. På så sätt kan du skapa en sömlös och effektiv arbetsmiljö där all din kommunikation och information samlas på ett ställe. Som användare kan du enkelt kombinera Lynes med ditt CRM-system och få kundinformation och historik direkt i din enhet. Du kan också chatta med dina kollegor i Slack eller Microsoft Teams utan att behöva byta plattform.

Förbättra företagets prestanda

Lynes effektiva svarsgrupper och IVR-menyer distribuerar samtal till rätt team eller avdelning, vilket leder till kortare kötid och snabbare besvarade samtal. Med appen kan du hantera din företagsväxel var du än är så att kunderna alltid kan nå dig, oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller hemma. Genom att analysera er data kan ni dessutom identifiera era svagheter och förbättra er prestanda i längden.

Lynes – För alla användare

Oavsett om du använder mobilen, sitter vid datorn eller har surfplattan i handen, kan du använda Lynes med samma smidiga funktionalitet. De har nämligen sett till att plattformen fungerar lika bra på alla enheter, så att du alltid har fullständig kontroll över din kommunikation.

Kundtjänst med Lynes och Simplify

Om du är sugen på att uppdatera företagsväxeln med Lynes är du varmt välkommen att kontakta oss med vårt formulär. Du som är befintlig kund hos oss kan höra av dig genom supportsidan.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.