Elektronisk fakturahantering.

På Simplify använder vi oss av Medius för att digitalisera fakturahanteringen åt våra kunder. Glöm allt krångel och osäkerhet. Med AI-drivna system och automatisering frigör vi tid och energi från fakturastressen, så du kan lägga ditt fokus på annat.

Experter på fakturahantering.

Det digitala kontoret utvecklas ständigt, och Simplify är snabba på att hänga med i trenderna. Vi erbjuder en komplett lösning för fakturahantering som anpassas efter din unika arbetsplats. Som vår partner kan du vara säker på att tekniken fungerar som den ska, med tryggheten om att vi alltid finns där för att lösa dina problem.

Varför är elektronisk fakturahantering viktigt?

Idag står företag inför utmaningar att bli mer effektiva, spara pengar och förbättra sina arbetsprocesser. Ett viktigt steg på vägen dit kan vara att minska på pappersarbetet på kontoret. Att hantera fakturor manuellt är tidskrävande, och ofta förknippat med en risk för slarvfel. Därmed finns det en mängd olika fördelar med att automatisera arbetet.

Tidseffektivitet.

Automatisering av repetitiva uppgifter som frigör tid för mer värdeskapande arbete.

Kostnadsbesparingar.

Minskar risken för felaktiga betalningar och sena betalningsavgifter.

Transparens.

Få en klar bild av alla dina utgifter, var och hur pengarna spenderas.

Förbättrad kontroll.

Ger full överblick över fakturor, utgifter och kassaflöden.

Fakturahantering med Medius.

Med elektronisk fakturahantering slipper du manuellt pappersarbete helt och hållet. Hela processen digitaliseras och hanteras smidigt i Medius system. Som användare får du överblick över alla fakturor, utgifter och kassaflöden. Du kan känna dig trygg med att bokföringen stämmer och att du har full kontroll över din ekonomi. Med vår hjälp kan du spara tid och pengar, och samtidigt minimera risken för fel och bedrägerier.

Automatiserad fakturahantering.

Ta din fakturahantering till nästa nivå. Med AI och maskininlärning tar Medius hand om allt tidskrävande arbete, så du får tid att fokusera på annat. Få fullständig insyn i alla fakturor, och behåll full kontroll över alla betalningar och arbetsflöden. Koppla enkelt ihop Medius med ditt befintliga affärssystem och effektivisera ditt arbete.

Det papperslösa kontoret.

Den här smarta funktionen är ditt nästa steg mot det papperslösa kontoret. Du får en fullständig realtidsöversikt över hur pengar spenderas i hela organisationen, och slipper att rota runt i mappar och pappershögar. Du kan enkelt spåra kostnader, prognoser och likviditet med hjälp av fördefinierade rapporter, nyckeltal och instrumentpaneler.

Hör av dig om automatiserad fakturahantering.

Fyll i dina uppgifter om du vill digitalisera din fakturahantering. Beskriv dina behov så återkopplar vi till dig med en lösning.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.