Skydda din arbetsplats med säkra utskrifter.

På den moderna arbetsplatsen blir det allt mer nödvändigt att skydda känslig information, och därför är det viktigt med säkra utskrifter. För dig som hanterar affärskritiska dokument hjälper det att ha full kontroll på skrivaren och vilka som har åtkomst.

Vi hanterar säkra utskrifter.

Simplify har allt som krävs för det framtida digitala kontoret. Vi är din allt-i-allo partner för att hantera teknik, print och dokument på ett säkert och effektivt sätt. Vi gör helt enkelt arbetsdagen enklare, så att du kan arbeta utan avbrott från teknikstrul och andra störningsmoment.

Säkerhet.

Tillsammans med våra partners erbjuder vi lösningar för säkra utskrifter för att skydda din verksamhets känsliga information.

Erfarenhet.

Vi har lång erfarenhet av att hantera print, dokumenthantering och avancerad mötesrumsteknik för företag i olika branscher.

Effektivitet.

Med passion för det digitala kontoret ger vi dig en lösning som effektiviserar arbetet genom att spara tid, pengar och resurser.

Service.

Vi följer med under hela processen med heltäckande service för installation, felsökning och assistans för att minimera avbrott.

Utskrifter med Follow Me Print.

Med Follow Me Print slipper du springa fram och tillbaka till skrivaren. Istället skickas din utskrift till en server och väntar där tills du är redo att hämta den. Du kan skriva ut på vilken som helst ansluten skrivare, oavsett var du befinner dig. Utskrifterna följer med dig som ägare av dokumentet, vilket ger dig full kontroll över din utskriftsmiljö.

Kom ihåg att radera hårddisken.

För dig som hanterar utskrifter med affärskritisk information är detta den optimala lösningen. Du riskerar inte längre att viktiga dokument av misstag lämnas kvar i skrivaren. Samtidigt kan du hålla dig uppdaterad med gällande regelverk, såsom GDPR, genom att regelbundet radera känslig information från skrivarens hårddisk. På Simplify hjälper vi dig med säkra utskrifter och hårddiskradering för riskfri hantering av data.

Spara pengar med säkra utskrifter.

Att optimera din utskriftsmiljö med säkra utskrifter är effektivt både från en ekonomisk och miljömässig synvinkel. Vår lösning gör att du kan minska antalet onödiga utskrifter, och därmed spara pengar. På så vis brukar företag generellt minska sin utskriftsvolym med 20-40%, samtidigt som de slipper riskera att dokumenten hamnar i fel händer.

Hör av dig om säker utskriftshantering.

Ta steget mot en mer digitaliserad arbetsplats. Tillsammans kan vi skydda ditt företag mot dataintrång. Och inte nog med det. Med vår lösning för utskriftshantering bidrar du dessutom med att minska miljöpåverkan, samtidigt som du sparar pengar åt företaget.

Kontakta oss genom att fylla i dina behov och personuppgifter, så hör vi av oss med en kundanpassad lösning. Du som är befintlig kund är välkommen att kontakta oss direkt på supportsidan.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.