Skanningslösningar för det papperslösa kontoret.

Vill du spara tid och pengar på dokumenthantering? Då kan vi automatisera ditt arbetsflöde. Med Simplify och Nashuatecs smarta skanningslösningar kan du digitalisera pappersarbetet i din verksamhet. Lagra, dela och redigera alla dokument direkt i molnet.

Skanningslösningar med Simplify.

Simplify är din trygga partner för det papperslösa kontoret. Print- och dokumenthantering är grunden som vår företagsidé vilar på. I över 40 år har vi utvecklats inom det området och samarbetat med ledande partners för att garantera att du får den bästa lösningen.

Samarbeta dygnet runt.

Samarbeta i realtid på dokument och projekt, oavsett plats eller tid på dygnet. Med Nashuatecs tjänst Smart Integration kan du dela dokument enkelt med kollegor via molntjänster som Google Drive, OneDrive, Office 365, Box och Dropbox. Deras skanningslösningar effektiviserar samarbetet i ert team, och sparar tid för alla kollegor.

Skanna, indexera och redigera.

På dagens kontor blir digitalt arbete allt viktigare. Digitala dokument gör samarbetet smidigare, och gör det enklare att snabbt hitta viktig information. Genom att söka efter namn, nyckelord eller datum kan du snabbt hitta det dokument du behöver. Dessutom kan du välja vilka av dina kollegor som får redigera och läsa specifika dokument.

Hör av dig om skanningslösningar.

Kontakta oss om du funderar på att digitalisera ditt kontorsarbete. Vi har lång erfarenhet av skanningslösningar som förenklar din vardag och hjälper dig att spara tid och pengar på arbetsplatsen.

Fyll i formuläret med dina uppgifter och behov. Om du redan är kund hos oss kan du höra av dig direkt på supportsidan.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.