Mötesrumsteknik för effektivt samarbete

Vi gör det enklare att samarbeta med digital mötesteknik - oavsett var medarbetarna befinner sig.

Interaktiv mötesrumsteknik.

Simplify är experter på att få människor att samarbeta. Vi löser uppkopplade mötesrum, touchskärmar, interaktiva whiteboards och digitala samarbetsverktyg. Alltså, vi gör arbetslivet enklare och roligare genom interaktiv mötesrumsteknik. Om du bara berättar om dina behov och utmaningar så berättar vi om hur vi löser dem.

AV-teknik för alla möten

Modern AV-teknik kan integreras sömlöst i ditt mötesrum och tillgodose alla deltagares behov. Interaktiva skärmar, kristallklart ljud och skarpa bilder skapar en engagerande och produktiv mötesmiljö. Vi erbjuder ett brett sortiment av mötesrumsteknik och den expertis som behövs för att skräddarsy en effektiv lösning för just din arbetsplats.

Mer om AV-teknik

Experter på digital mötesteknik.

Vi är som butlern på ett lyxhotell, fast med mötesrumsteknik som specialområde. Fråga oss om vad som helst, så löser vi det så länge det är lagligt. Hos Simplify har vi egna installatörer av för att säkerställa våra leveranser, och vi har alltid egen servicepersonal tillgänglig, vars arbetsuppgifter är att alltid överträffa dina förväntningar.

Det bästa av två världar.

Vi löser analoga, enkla konferensrum och högteknologiska små rymdskepp med modern digital mötesteknik från golv till tak – och allting däremellan. Tack vare våra kärnkompetenser inom så väl mötesrumsteknik som videokonferens kan vi se till att människor kan mötas – oavsett var de befinner sig, och oavsett vilken enhet de vill ansluta med.

Mer om mötesrumsteknik.

Är du redo att maximera din arbetsplats med modern mötesrumsteknik? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi besvarar gärna alla dina frågor om du vill veta mer, och hjälper dig sedan med en lösning som passar utifrån dina behov och personliga önskemål.

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.