Neat

Med Neat videokonferenssystem får du ett bekvämt och innovativt filmformat i alla dina onlinemöten. Kombinera Neat enkelt med Microsoft Teams eller Zoom för en lyxig och användarvänlig videoupplevelse med kristallklar ljudkvalitet och bildupplösning.

Enkelt. Smart. Innovativt. Neat.


Neat grundades 2019 av ett team erfarna pionjärer i Oslo. Syftet var att skapa stilrena och användarvänliga videolösningar som optimerar onlinemöten för både Microsoft Teams och Zoom. Idag är de en av marknadens ledande aktörer som formger banbrytande videosystem - i världsklass!

Neat – Optimera din videoupplevelse

Neatness, som Neat bygger på, står bland annat för skicklighet, smidighet och smakfull enkelhet. Med innovation som grund erbjuder Neat en sömlös och lättanvänd videolösning med smidiga mötesfunktioner. Målet är att Neats videoupplevelse ska sätta en ny standard för onlinesamarbeten – ett mål som de enkelt lyckas med.
Med Neats videokonferenssystem minskar du klyftan mellan det fysiska och det virtuella. Deras moderna videolösning har AI-utvecklade specialfunktioner som utöver en fantastisk videoupplevelse även ger mervärden såsom klimatdata, ljussensorer som gör att systemet vaknar vid entre, "people count” och automatisk inramning av deltagare i mötesutrymmet.

Hitta rätt verktyg

“Peace of mind in a heartbeat” är grundtanken för Neat Pulse – ett heltäckande manageringsverktyg som ger dig översiktlig data och statistik över din hårdvara. Med Neat Pulse har du även tillgång till specialistsupport, hårdvarugaranti och snabba leveranser.
Neat har även utvecklat en innovativ app hub för deras enheter som ger tillgång till tredjepartsappar som Slack, Miro, Robin och YouTube. Genom Neat Pulse väljer du enkelt vilka appar du vill använda i dina Neat-enheter. Den här funktionen utökar dina samarbetsmöjligheter effektivt med nya arbetsytor och andra kreativa företagslösningar.
Förutom Zoom och Microsoft Teams som är förkonfigurerade plattformar kan du självklart koppla upp dig på andra mötestjänster såsom ett Google Meet eller Webex- möte, om du skulle vilja det.

Varför ska man använda Neat?

Neat är en av de mest framgångsrika aktörerna för utrustning till videokonferenser. Med deras utrustning får du videoupplösning i högsta kvalitet i alla dina onlinemöten. De använder enkla gränssnitt som administreras genom en kontrollplatta med en touchdisplay. Med ett enda knapptryck kan du enkelt ringa upp eller ansluta till möten.
Neats videoutrustning har även inbyggda AI-funktioner som skräddarsyr mötesupplevelsen efter dina behov med flexibla layouter. Om behovet finns har du även möjlighet att ansluta direkt från en utomstående dator eller mobiltelefon. Med Neats system skapar du effektiva och engagerande möten som sätter tonen för ett framgångsrikt samarbete.

Boka demo

Neat Board

Neat Board är det kompletta mötesrumspaketet i en enkel och elegant allt-i-ett-enhet.
Ett mötesrumspaket med en vidvinkelkamera, interaktiv 65-tums multi-touch-skärm och ett kraftfullt ljudsystem för smidiga videomöten och trådlös delning av innehåll. Neat Board är en samarbetsupplevelse som ger dig möjlighet till att trådlöst dela innehåll, anteckningar och whiteboard. Du väljer själv om du vill köra Microsoft Teams eller Zoom. Det finns också teknik som ger dig möjlighet att ansluta till andra plattformar såsom Google eller Webex.

Neat Bar Pro

Neat Bar Pro kommer fullmatad med teknik i en elegant, kraftfull enhet. Neat Bar Pro stödjer upp till tre stora skärmar och har både en teleoptisk- samt en vidvinkellins för att få med samtliga deltagare i rummet på bästa sätt. Neat Bar Pro har även hela 16 inbyggda mikrofoner som på ett intelligent sätt plockar upp ljudet även i större konferensrum - vilket gör den idealisk för stora mötesutrymmen med upp till 30 personer. När du köper Neat Bar eller Neat Bar Pro ingår även en Neat Pad.

Neat Bar Generation 2

Neat Bar Generation 2. Kraften i det enkla.
Nästa generations Neat Bar erbjuder likt sina syskon vacker design med kraftfullt ljud och kristallklar bild för möten via Zoom eller Microsoft Teams. Ny förbättrad teknik gör att det nu endast krävs en USB-C kabel både för presentationsdelning och för anslutning till externa möten vid BYOD. Neat Bar 2 är idealisk för små till medelstora mötesrum och Neats enkla design gör att hårvaran smälter in i alla typer av interiörer. När du köper Neat Bar, Neat Bar 2 eller Neat Bar Pro ingår även en Neat Pad.

Neat Frame

Neat Frame är en unik videoenhet som fungerar som din personliga produktivitetsenhet i Microsoft Teams eller Zoom. Den ger högkvalitativ video och ger möjlighet att ringa upp eller ansluta till möten via video eller telefon. Neat Frame, med sitt fokus på social interaktion är en smidig allt-i-ett-videoutrustning som passar överallt, speciellt framtagen för nya arbetssätt och utrymmen såsom hemmet, kontoret, hot desking, virtuell receptionist och små huddle rooms.

Neat Pad

Neat Pad är en elegant kontrollenhet med touchdisplay som används för att styra dina möten eller visa lediga rum på kontoret. Neat Pad behöver endast en nätverkskabel och kan placeras på bordet i ett mötesrum eller utanför vilket mötesrum som helst. Neat Pad ingår när du köper en Neat Bar eller en Neat Bar Pro.

Neat Center

Neat Center är en extra kamera och video-enhet som med sin 360-graders kameravy säkerställer att alla mötesdeltagare alltid är i fokus – även när de fördjupar sig i diskussioner eller projekt på olika platser i rummet. Neat Center med sin unika design och flexibla monteringsalternativ, från bord till takfäste, gör att den passar alla mötesrum och gör att varje röst blir hörd och varje detalj synlig. Neat Center är lätt att konfigurera och som en del av Neat-ekosystemet, fungerar Neat Center med Neat Bar, Neat Bar Pro, Neat Board och Neat Board 50.

Focus on what matters - Neat Symmetry förvandlar ditt mötesrum till en personlig upplevelse. Genom att individuellt anpassa sig efter varje person i rummet, ger det en demokratisk och inkluderande mötesmiljö för både dem som deltar fysiskt i mötesrummet såväl som på distans.

No Distractions - Neat Boundary tar bort visuella störningar och fokuserar uppmärksamheten strikt på mötesdeltagarna. Det är den perfekta lösningen för utmanande miljöer såsom glasomgärdade mötesrum eller öppna kontorslandskap, och även för att bihålla hemmakontorets privatliv.

Move around freely - Neats enheter följer dig oavsett om du vill stå upp, sträcka på dig eller gå omkring och ser till att du alltid både syns och hörs perfekt.

Neat och Microsoft Teams – Ta del av det bästa av två världar!

På Simplify har vi djupgående samarbeten med både Neat och Microsoft. Tillsammans skapar vi effektiva och lätthanterliga onlinemöten för dig och dina medarbetare. På Simplify hjälper vi dig att komma igång med din utrustning från Neat. Om du inte redan har videoutrustningen så förklarar vi gärna hur de fungerar och vilka fördelar de har. Hör av dig så bokar vi in en demo där du får upptäcka effektiv mötesrumsteknik i världsklass!

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.