Cisco Webex

Vill din organisation ha bättre videomöten och samarbeta mer effektivt? Då är det hög tid att upptäcka fördelarna med Cisco Webex.

Vi på Simplify är certifierade partners till Cisco och hjälper er gärna att hitta rätt lösningar för just ert företag.

Simplify är experter på Cisco Webex

Vi på Simplify säljer hårdvara och mjukvara från många olika leverantörer, men den partner vi har vårt närmaste samarbete med är helt klart Cisco – och genom åren har vi skaffat oss svart bälte i Cisco Webex. Vi är experter på hybridarbete och skapar gärna effektiva lösningar för hybridkontoret tillsammans med Cisco och Cisco Webex. Ett kvitto på vår expertis är att vi förra året tilldelades det mycket prestigefyllda priset Cisco Collaboration Partner Of The Year vid den årliga galan Cisco Awards.

Vad är Cisco Webex?

Cisco Webex är Ciscos programvara för videokonferens och digitala mötestjänster. Webex lanserades ursprungligen 1995 och är i dag en av världens ledande plattformar för videomöten. Cisco Webex är särskilt stort bland företag där det ställs extra höga krav på säkerhet och integritet, och Webex används till exempel av 95% av företagen som ryms inom Fortune 500. Cisco Webex svit av program är den första någonsin som helt och hållet är byggd för att förbättra det hybrida kontoret, och rymmer bland annat lösningar för videosamtal, röstsamtal, chatt, omröstningar och event. Cisco Webex går utmärkt att kombinera med videokonferensutrustning från Cisco eller andra leverantörer, kontakta oss på Simplify så hjälper vi er att skapa ett sömlöst videokonferenssystem som uppfyller era behov!

Vilka är fördelarna?

En av de största fördelarna är säkerheten. Webex är en plattform som lever upp till extremt höga säkerhetskrav, vilket gör den till förstahandsvalet för banker, advokatbyråer och försäkringsbolag. När det kommer till kvalitet på videomöten upplever många också att systemet är i en klass för sig. Med Cisco Webex är det enkelt att bjuda in till möten och enkelt att ansluta till möten – och varje möte är också en uppvisning i hur videomöten ska fungera. Med bra videokonferensutrustning och Cisco Webex installerat på din enhet kan du njuta av effektiva videomöten i bästa tänkbara videokvalitet och med kristallklart ljud. Utvecklarna på Cisco är mycket skickliga och de använder dessutom artificiell intelligens för att säkerställa att Cisco Webex hela tiden fortsätter att utvecklas.

Vilka funktioner får jag inte missa?

Hos Cisco Webex tillkommer ständigt nya funktioner, vilket är något vi på Simplify gillar. Redan i dag har plattformen flera AI-baserade tjänster som tar dina möten till helt nya nivåer. Med Cisco Webex kan du till exempel filtrera bort oönskad bakgrundsljud och därmed göra ljudet bättre för alla mötesdeltagare, du kan få rösterna hos internationella mötesdeltagare översatta i realtid, och du kan låta systemet transkribera hela ditt möte så att du slipper lägga tid på att föra anteckningar. Vi älskar som sagt nya funktioner i Cisco Webex och uppdaterar löpande vår hemsida när något nytt har släppts. Följ gärna vår sida med nyheter för att alltid vara först med senaste nyheterna om Cisco Webex!

Är Cisco Webex bättre än andra videoplattformar?

Generellt känns det fel att säga att en videoplattform är bättre än alla andra – till och med när det är Cisco Webex vi pratar om. Det handlar helt enkelt om att det inte finns någon lösning som är perfekt för alla företag och organisationer, men det Webex från Cisco är nog så nära det går att komma. Systemet kan anpassas för att passa de flesta arbetsplatser, och vi hjälper er gärna att undersöka hur tjänsten skulle kunna implementeras hos just er.

Kan jag kombinera med Microsoft Teams?

Att ett företag vill kombinera flera olika tjänster och produkter för videokonferens är inget nytt för oss på Simplify. Tvärtom är det någonting som sker hela tiden, någonting vi gör varje dag och någonting som vi anses vara väldigt duktiga på. Så om du vill kombinera Cisco Webex med någon annan typ av produkt eller tjänst är det bara att du hör av dig. Vår grundinställning är att allt går att lösa, och vi visar gärna att det inte är tomt snack när vi säger så.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.