Cisco - Microsoft Teams Rooms

Två giganter, ett mål. Cisco MTR är det innovativa samarbetet mellan Cisco och Microsoft som gör att du kan köra Microsoft Teams Rooms – direkt på dina Ciscoenheter. Uppgradera dina videosamtal med det bästa av två världar: Cisco MTR.

Hur många plattformar använder du varje dag?

Det hybrida arbetssättet är här för att stanna men många företag kämpar fortfarande med användarvänligheten och för att höja kvaliteten i mötesupplevelsen.
Fler och fler företag anpassar sig till den moderna arbetsplatsen men med det växer också kraven på kontoren att stödja videomöten över flera plattformar, där det blir lätt för användaren att byta från en mötesplattform till en annan.
Med videoteknik från Cisco speciellt utvecklad för hybridarbete, blir mötena ännu bättre.

Cisco MTR – Cisco Microsoft Teams Rooms

Cisco för Microsoft Teams Rooms är en serie av Cisco-produkter som kombinerar Ciscos teknik för videokonferens med Microsoft Teams plattformen.

Cisco MTR ger dig som kund möjligheten att dra nytta av den kvalité och design som gjort Cisco till en av världsledarna inom videokonferens i 20 år, utan att förlora den ursprungliga Teams-upplevelsen. 

Cisco för Microsoft Teams Rooms ger dig förbättrad kamera- och ljudintelligens, intuitiva kontroller och sömlös mötesrumsteknik, skräddarsydd för hybridarbete utan teknikstrul.

Varför ska jag kombinera Cisco och MTR?

Cisco for Microsoft Teams Rooms är en lösning som uppskattas av alla mötesdeltagare, oavsett om du är teknikansvarig eller bara deltar. Några av fördelarna är:

Inget teknikstrul.

Slipp oron för tekniska problem i dina möten och förverkliga en felfri mötesupplevelse för alla deltagare. Integrationen ger en enhetlig och intuitiv användarupplevelse, vilket minskar inlärningskurvan för användare och gör teknologin enklare att använda.

Effektivt samarbete.

För dig som redan använder Microsoft Teams i ditt företag är Cisco MTR en sömlös integrering till ert arbetssätt. Cisco-enheterna ger ditt team en förhöjd mötesupplevelse med tilltalande designupplägg och effektiva arbetsytor.

Enkel administration.

Mötena blir enkla att hantera och administrera, både för IT-ansvariga och övriga mötesdeltagare. Du får all relevant mötesteknik direkt i rummet för en enkel och användarvänlig mötesupplevelse.

Ökad flexibilitet.

Cisco for Microsoft Teams Rooms är en framtidssäkrad plattform som går att integrera med en mängd olika produkter, däribland system som är anpassade till mötesutrymmen av alla olika storlekar.

Garanterad säkerhet.

Cisco MTR garanterar säker uppkoppling och högkvalitativ upplösning för alla dina onlinemöten.

Hur kombinerar jag Cisco och Microsoft Teams?

Stegen för att komma igång är enkla. Först och främst behöver du ha en Cisco MTR-enhet som är certifierad för Teams. Cisco certifierar fortlöpande modeller för MTR. Vi hjälper dig med att se över hur möjligheterna ser ut för dina enheter.

På Simplify är vi alltid ett klick bort om du skulle behöva hjälp med installationen. Vi har långa och djupgående partnerskap med både Cisco och Microsoft. Vårt starka team är fullt utrustade med den nödvändiga expertisen för att säkerställa din trygghet till 100%.

Utforska vår videokonferansutrustning

Vilka Cisco-enheter är certifierade för Teams?

Du kan använda flera av Ciscos mest populära enheter tillsammans med Microsoft Teams Rooms (MTR) och nya produkter certifieras fortlöpande.
Nedan enheter är certifierade och stödjer Microsoft Teams:

Cisco Board Pro 55, Cisco Board Pro 75, Cisco Desk Pro, Cisco Room Bar, Cisco Room Bar Pro, Cisco Room Kit EQ, Cisco Room Kit Pro , Cisco Room Kit EQX

Not. Room Kit EQX är den första Microsoft Teams Rooms-enheten på Android som har genomgått fullständig certifiering att användas som en dubbel skärmenhet, vilket möjliggör en enastående upplevelse för större mötesrum.

Hur kommer jag igång med Cisco MTR?

Börja med att kontakta oss på Simplify, så hjälper vi dig att komma igång. Om du inte har en Cisco MTR-enhet idag så visar vi gärna hur de fungerar och vilka fördelar de har. Hör av dig så bokar vi in en demo där du får upptäcka mötesrumsteknik när den är som allra bäst.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.