Lista: De bästa funktionerna i nya Webex

AI-styrd brusreducering, automatisk transkribering och realtidsöversättningar – här är de bästa uppdateringarna i nya Webex!

Vår partner Cisco arrangerade nyligen webinariet Webex One, där man lanserade en lång rad nya funktioner och förbättringar. Den nya uppgraderingen innehåller ett 50-tal nya komponenter, som i första hand tagits fram för att förbättra upplevelsen för alla som arbetar på distans. Vi har gått igenom allihop och gjort en topplista över de fem saker vi gillar mest:

  1. Brusreducering & talförbättring:

Trött på kollegornas skällande hundar och brusande mikrofoner? Då borde den här funktionen tilltala dig. Med hjälp av AI och maskininlärning kan Webex filtrera bort oönskade bakgrundsljud och göra så att övriga mötesdeltagare bara hör din röst – och de hör den tydligare än någonsin. Titta gärna på det här exemplet för att förstå hur kraftfull den nya funktionen är.

  1. Realtidstranskribering och realtidsöversättning

Med Webex behöver du inte ta anteckningar då du enkelt kan låta programmet transkribera hela samtalet. I den nya uppdateringen kan du nu också få textningen översatt – i realtid! Redan nu finns 15 olika språk inlagda, och fler är på ingång

  1. Nya mötesmallar

Webex har fått nya mötesmallar som enkelt kan användas när du skapar ett möte för att göra mötet så effektivt som möjligt. Mallen Quick Sync är till exempel perfekt för dig som ofta har korta avstämningar eller stand-ups. Quick Sync förbestäms till ett visst antal minuter och alla deltagare ser sedan samma nedräknare som visar när mötet ska ta slut – vilket gör mötena mycket effektivare. En annan effektiv mall är Webex Round Table. Round Table håller koll på vilka som pratar och hur mycket de pratar – vilket gör det enklare för alla att komma till tals.

  1. Personlig och mer avancerad layout

I Webex kan du nu ändra programvarans utseende genom att välja mellan tre färdiga färgpaletter, och du kan även lägga till ditt företags logotyp och färg. I den nya uppdateringen kan du också själv styra hur du vill att ditt fönster ska se ut under ett videosamtal och hur många och vilka personer du vill se samtidigt.

  1. Gester & Kroppsspråk

Nu behöver du inte längre klicka dig fram till smileys och emojis. Artificiell Intelligens gör att Cisco förstår ditt kroppsspråk och snappar upp dina reaktioner. Genom att till exempel göra en tumme upp, tumme ner eller ge en applåd fångar Webex upp din reaktion och sprider den vidare den till den som pratar.

Är du nyfiken på Webex och hur det kan göra dina mötesupplevelser bättre? Kontakta våra Cisco-experter här!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.