Publiceringsdatum: 2020-04-22

Artikel om Simplify och digitala möten i Göteborgs-Posten

Covid-19 och de problem som uppkommit i samband med viruset är förstås förödande för samhället på väldigt många sätt. Men en intressant aspekt av situationen är också att det på rekordtid förändrat företags, organisationers och myndigheters sätt att arbeta

RUBRIK

Covid-19 och de problem som uppkommit i samband med viruset är förstås förödande för samhället på väldigt många sätt. Men en intressant aspekt av situationen är också att det på rekordtid förändrat företags, organisationers och myndigheters sätt att arbeta. När människor inte längre kan träffas fysiskt som de brukar har stora delar av världen på bara några veckor behövt ställa om till mer digitala arbetsplatser.

Vi på Simplify är övertygade om att det inte är någon trend. Vad vi ser är en permanent utveckling. Plötsligt befinner vi oss mitt i den digitala transformation som det pratats om så länge – och härifrån är den enda vägen framåt. För när allt fler ser att deras möten blir mer effektiva om de genomförs digitalt, när chefer äntligen slutat oroa sig för produktiviteten hos medarbetare som jobbar hemifrån och när personalen enklare får ihop sitt livspussel – varför skulle vi då vilja gå tillbaka till ”business as usual”?

Självklart kommer nya arbetssätt och nya normer med utmaningar. Men med rätt teknik, rätt inställning och rätt arbetsmetoder kommer digitalt arbete vara den nya standarden. Vår VD Johan och affärsområdeschef Henrik, blev nyligen intervjuade av Göteborgs-Posten om de här frågorna. Artikeln, som publicerades i GP 19 april, går också igenom hur du gör för att lyckas med dina digitala möten. Du hittar den här.

Vill du bli bättre på digitala möten, eller kanske veta mer om hur vi kan digitalisera din arbetsplats? Hör av dig till hello@simplify.se eller 031-703 06 00