Vi gör digitala möten mänskliga

Ett videomöte kan vara långsamt. Opersonligt. Hackigt. Suddigt. Rörigt. Långtråkigt. Eller, alldeles, alldeles underbart. Vi ser till att det blir det sistnämnda.

Behöver du utrusta ett konferensrum?

Vårt arbete är inte längre en plats vi går till, arbetet är vad vi gör – och det fina är att det kan göras var som helst. Hybrida arbetsplatser har blivit vardag för många, och för arbetsgivare ligger det en utmaning i att förse medarbetarna med funktionella, intuitiva och intelligenta samarbetsverktyg för att de ska kunna skicka meddelanden, träffas, ringa, dela innehåll och samarbeta från vilken plats som helst.

Videokonferensutrustning

Video hos Simplify

Vår affärsidé sticker ut i branschen. Vi är inte här för att sälja stora volymer av prispressad teknik med oklar kundnytta – vi är här för att göra skillnad. Våra produkter och tjänster inom video ska vara enkla att använda och sprida en känsla av frihet och innovation.

Sömlöst.

Att mötas ska vara enkelt. Vi kan konsten att få olika produkter och system att fungera med varandra, så att du som kund får en sömlös lösning där nästa möte aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Oberoende.

Vi är certifierade partners till flera av världens största varumärken inom både hårdvara och mjukvara – men är inte beroende av någon av dem. Hos oss går kundens behov alltid i första hand. Oavsett leverantör.

En äkta partner.

Vi har inte bara lång erfarenhet av video – vi har också en djup och äkta passion för det. Vi är en trogen partner som är med dig hela vägen. Vi får dig att komma i gång, vi får dig att komma vidare och vi får dig att lyckas fullt ut.

Alltid kundanpassat.

Vi ser till att ni alltid har rätt produkter och tjänster och att ni använder de tekniska möjligheterna på bästa sätt – vi följer er in i framtiden. Enkelt att skala upp, enkelt att skala ner. Alltid i framkant och alltid i molnet.

Video är vår passion.

Om du söker efter utrustning till era konferensrum kan du sluta leta. Vi på Simplify älskar video och har videokonferensutrustning som passar alla typer av företag och kontor. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt videokonferensutrustning för just er organisation! En bra plattform för samarbete får upplevelsen av ett digitalt möte eller ett hybridmöte att kännas som ett fysiskt möte – eller bättre. Oavsett om det är integrerat i skärmen eller externt så består lösningen vanligtvis av kamera, mikrofon, högtalare, skärm och lösningar för presentationer.

Skräddarsydd teknik

Utrustningen varierar såklart beroende på dina förutsättningar. Vi på Simplify utgår alltid från kunden och tar därför fram ett förslag på lösning baserat på dina behov och budget. Vi väljer ut teknisk utrustning och sköter installationen så att ni så snabbt som möjligt kan komma i gång med kvalitativa möten. 
Idag har alla mobiltelefoner och laptops lösningar för videosamtal, men med rätt teknik tar man mötesupplevelsen till nya höjder. Exempel på teknik som förhöjer upplevelsen är intelligenta kameror som panorerar över rummet och zoomar in på talaren, ljudutrustning som filtrerar bort störande bakgrundsljud, AI-drivna översättningar i realtid, större skärm och interaktiv whiteboard för att nämna några.

Varför ska man investera i videokonferensutrustning?

Det sägs att vi under pandemin har snabbat på digitaliseringen med 30 år – men fortfarande är det många företag, myndigheter och organisationer som använder gammal teknik till nya vanor. Och det är sällan en bra idé. En bra videokonferensutrustning har många fördelar. Bättre bild och bättre ljud är några, men de ledande systemen för videokonferens är också mycket mer intelligenta, intuitiva och lättanvända – vilket i slutändan leder till att de används mer. 

Kort sagt: Bra utrustning gör upplevelsen av videomöten och videokonferens bättre och gör att ert företag fullt ut får uppleva fördelarna som kommer med det hybrida kontoret.  

För att framtidssäkra arbetsplatsen krävs det att man anpassar det inte bara efter de egna preferenserna, utan också för att passa de som ska ta över efter oss.  Att möjliggöra för goda arbetsförhållanden på distans kommer att vara en självklarhet för att attrahera morgondagens arbetskraft.

Video på riktigt.

Egentligen är det ganska enkelt. Om du tar marknadens bästa utbud för både mjuk- och hårdvara, kombinerar den med marknadens bästa partner (nej, vi försöker inte ens skryta blygsamt här) – först då får du uppleva digitala möten på riktigt. Och när du gjort det kommer du aldrig att gå tillbaka. Vi lovar.

Cisco Webex

Cisco Webex videokonferenssystem

Webex by Cisco är en samarbetsplattform för moderna arbetsplatser med förväntningar på att det hybrida arbetssättet skall fungera lika enkelt och självklart oavsett om du befinner dig på distans eller på kontoret.

Läs mer om Cisco Webex

Cisco Microsoft Teams Rooms

Cisco MTR – smidig utrustning för konferensrum

När du vill kombinera hårdvara från Cisco med Microsoft Teams är Cisco Microsoft Teams Rooms ett bra alternativ. Cisco MTR är möjligt tack vare ett samarbete mellan Cisco och Microsoft, som gör att du som användare kan kombinera det absolut bästa från två av världens ledaste tillverkare av hårdvara och mjukvara.

Läs mer om Cisco MTR

Neat

Neat – Optimera din videoupplevelse

Kombinera Neat med Zoom eller Microsoft Teams för en bekväm upplevelse i alla onlinemöten. Med Neats videokonferenssystem minskar du klyftan mellan det fysiska och det virtuella. Deras moderna videolösning har AI-utvecklade specialfunktioner, ljussensorer, "people count” och automatisk inramning av deltagare i mötesutrymmet.

Läs mer om Neat

Video

Simplify partner när Alektum Group expanderar internationellt

Med 700 anställda i 14 länder behöver Alektum Group ha väl fungerade videolösningar för att bibehålla en stark kultur genom hela organisationen. Det är också därför man valt att ha Simplify som partner i sin fortsatta expansion.

Läs mer

Cisco Partner Awards 2022

SIMPLIFY BLIR COLLABORATION PARTNER OF THE YEAR

Simplify får den prestigefyllda utmärkelsen Collaboration Partner of the Year för andra året i rad på Cisco Partner Awards 2022.

Läs mer

Certifiering

Bli mer hållbar med Simplify och Cisco.

Vi på Simplify har fått Ciscos certifiering Environmental Sustainability Specialization! Nu ser vi fram emot att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder att minska sina utsläpp.

Läs mer

Partners

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.