Publiceringsdatum: 2024-08-23

Upptäck framtiden för virtuella möten med Webex AI.

Öka produktiviteten och förbättra det dagliga arbetet med Ciscos AI assistent. Fullmatad med funktioner som skapar den ultimata samarbetsupplevelsen och som frigör mer tid till annat.

Öka produktiviteten och förbättra det dagliga arbetet med Ciscos AI assistent i dina möten. Ta del av alla funktioner som skapar den ultimata samarbetsupplevelsen och som frigör mer tid till annat.

Vi på Simplify vet att nyckeln till framgång i dagens hybridarbetsplatser ligger i smarta lösningar som förenklar och stöttar. Med Ciscos AI-integrationer tar ni mötesupplevelsen till nästa nivå – oavsett om ni samarbetar fysiskt eller på distans.

En ny studie bland över 1000 Webex-användare visar tydligt de många fördelarna med att använda Webex AI i möten och samarbeten:

  • 75% sparade tid genom mötessummeringar.

  • 85% upplevde ökad fokus under möten.

  • 81% hade mer effektiva möten.

  • 85% kände sig mindre utmattade.

Upptäck mer om hur Webex AI-assistenten kan revolutionera er arbetsplats här.

AI-driva Möten
Med AI-styrd kamerateknik och smart inramning för Cisco-enheter får alla en jämlik plats vid mötesbordet. Den adaptiva AI-styrda inramningen säkerställer att alla i rummet visas från bästa möjliga vinkel. RoomOS skapar en engagerande upplevelse där inget går förlorat – vare sig det gäller ansiktsuttryck, kroppsspråk eller viktig kontext. Detta lyfter mötesupplevelsen för både deltagare på distans och de som är på plats.

Med Webex "background noise removal" får du kristallklart ljud tack vare brusreducering som intelligent identifierar och tar bort oönskade ljud, både från mötesrummet och deltagare på distans. Tillsammans med funktionen "optimize your audio" förbättras ljudkvaliteten genom att optimera för alla röster eller specifika röster, så att alla hörs tydligt och distraktioner hålls borta.

Ta dina möten och samtal utan att oroa dig för störande ljud från tangentbord, dörrklockor eller bakgrundsprat. Webex använder AI för att automatiskt justera kameravyer och ta bort bakgrundsljud, vilket gör att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt, utan att bli distraherad.

Röstigenkänning och transkribering
Överbygg språkbarriärer med realtidsöversättning i möten och webinars. Med Webex AI-assistenten kan du välja bland 13 talade språk för att översätta möten till över 100 språk i realtid via textning. Denna funktion ger användarna möjlighet att skräddarsy sina mötesupplevelser och förbättrar kommunikationen, vilket underlättar dialoger och samverkan mellan olika grupper världen över.


AI för ökad produktivitet

Med Ciscos AI Assistant i möten behöver du aldrig missa något viktigt.
Om du kommer sent, behöver ta en paus eller blir distraherad, hjälper AI Assistant dig att snabbt komma i kapp.
Mötessammanfattningar gör det enkelt att förstå diskussionen och ställa frågor utan att störa. Du får även en sammanfattning och transkription efter mötet, helt utan att behöva spela in.


AI och användarupplevelse
Webex AI-assistenten hjälper dig att öka produktiviteten genom att hantera möten, kalender, meddelanden och transkriptioner. Den kan sköta uppgifter som att schemalägga möten, ta anteckningar, skapa automatiska påminnelser och sammanfatta missade händelser. Assistenten integreras sömlöst med Webex, vilket gör det enkelt att hålla sig uppdaterad och effektiv i arbetet.

Behöver du veta vad som händer idag? - Fråga bara "Vad står på mitt schema?" eller "Vad har jag missat idag?" och få svar baserat på dina Webex-meddelanden, möten, transkriptioner och kalender.

Med Webex Assistant kan du också styra delade enhetsrum med din röst. Fråga om rummets tillgänglighet, ring en kollega genom att säga deras namn eller nummer, eller gå med i ett möte snabbt och enkelt genom röstkommandon.

Framtiden för AI i Webex
Ciscos samarbetsenheter drivs av NVIDIA system-on-module, med branschens mest avancerade AI- och maskininlärningsplattform, vilket ger 20 gånger mer AI-kapacitet jämfört med tidigare generation. Detta banar väg för framtidens mötesupplevelser som Cinematic meetings. Sedan 2015 har Cisco samarbetat med NVIDIA för att bygga RoomOS-plattformen på Jetson edge AI-plattformen, och redan innan dagens AI-boom lade detta partnerskap grunden för Ciscos ledarskap inom AI-driven videoutrustning.


Idag är RoomOS den mest kapabla AI- och maskininlärningsplattformen i branschen, och stöder framtidens mötesupplevelser som Cinematic meetings. Cisco kombinerar två olika sätt att använda AI-teknik för att skapa en kraftfull och flexibel användarupplevelse:
Det ena är att AI-funktioner körs direkt på enheterna (så som konferenskameror eller rumssystem) utan att behöva skicka data till ett externt moln för bearbetning. Fördelarna med detta inkluderar snabbare respons, mindre beroende av internetuppkoppling och förbättrad datasäkerhet eftersom känslig information kan hållas lokalt på enheten.

Det andra är att AI-funktioner bearbetas i molnet, vilket möjliggör mer kraftfulla och skalbara lösningar. Molnbaserad AI kan dra nytta av större datorkraft och möjligheten att använda uppdaterade modeller som kan anpassas och förbättras kontinuerligt.

Denna kombination av AI både i hårdvara och i molnet ger en flexibel och kraftfull lösning. Det gör det möjligt för Cisco att erbjuda avancerade upplevelser som drar nytta av de bästa aspekterna av båda metoderna.
Det gör att vi, tillsammans med Cisco, kan erbjuda våra kunder en bred och avancerad produktportfölj som drar full nytta av denna kombination av AI-teknik – från lokala enheter till molnbaserade lösningar. Det ger en innovativ och effektiv upplevelse,vilket gör arbetet enklare och mer produktivt.

Nyfiken på att ta del av det senaste?
Missa inte årets WebexOne med temat ”AI collaboration and customer experience” som går av stapeln 21 – 24 oktober.

Årets upplaga har en fullspäckad agenda med keynote-sessioner från experter i branschen, djupdykningar i produkter och diskussioner om de senaste innovationerna inom AI, samarbete och hybridarbetslösningar. Evenemanget kommer också att lyfta fram kundframgångar, erbjuda interaktiva workshops och ge nätverksmöjligheter med kollegor och Cisco-experter. Fokus ligger på framtidens arbete och hur Webex-tekniken formar det.
Läs mer och registrera dig här!