Publiceringsdatum: 2024-09-13

VIMT Cross Tenant Join nu tillgängligt på Cisco-enheter!

Är du också trött på dålig kvalité och sega uppkopplingar i Microsoft Teams möten? Nyhet för alla Cisco webex-användare! Nu finns ”Cross Tenant Join2 – Live för Cisco Room Devices via Cisco Webex Teams-CVI. Det innebär att du nu enkelt kan ansluta till alla Microsoft Teams-möten direkt från dina Cisco-enheter utan att använda WebRTC!

Nu blir det enklare än någonsin för dig som använder dig av Webex's lösningar för Video Integration for Microsoft Teams att delta i Microsoft Teams-möten direkt från dina Cisco-enheter. Med den senaste uppdateringen av RoomOS blir det möjligt att ansluta till Teams-möten med samma höga kvalitet och stabilitet som du är van vid från Cisco.

Vad innebär detta för dig?

Med Cross-Tenant Join behöver du inte längre tänka på vilken organisation som håller i mötet. Oavsett om mötet är internt eller hos en annan organisation, kan du smidigt ansluta med ett klick – allt direkt från din Cisco-enhet.

  • Ny Teams-knapp för ad-hoc möten: Delta i spontana Teams-möten med ett enkelt tryck på den nya Teams-knappen. Ingen extra konfiguration behövs i Control Hub, vilket sparar tid och gör att du kan fokusera på det som är viktigt.

  • OBTP (One Button To Push) för schemalagda möten: För planerade möten fortsätter Webex Calendar Service att erbjuda OBTP, vilket innebär att du kan ansluta med ett enkelt knapptryck, precis som vanligt.

Varför är detta en förbättring?

Tidigare behövde användare ofta förlita sig på WebRTC guest join för att ansluta till Teams-möten, vilket kunde vara både opålitligt och krångligt. Nu erbjuds en mer robust och konsekvent lösning, vilket ger en bättre mötesupplevelse och eliminerar tekniska hinder.

Med en enhetlig lösning för både Webex- och Teams-möten på samma Cisco-enheter minskar behovet av att byta mellan olika enheter eller lära sig flera system. Det här förenklar arbetsflödet och sparar värdefull tid.

Den nya funktionen innebär en smidigare och mer pålitlig upplevelse för alla dina möten. Med snabbare anslutning, stabilare prestanda och minimalt tekniskt krångel kan du nu lägga mer fokus på mötet, mindre på tekniken. Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplatser!

Vill du veta mer? - Kontakta oss så hjälper vi dig!