Nytt i Webex för Januari

Januari har passerat och vi är redan inne på den andra av årets tolv månader. Trots att många kanske känner att januari varit en händelselös månad har det hänt väldigt mycket i Cisco Webex värld.

Den 19 januari höll Cisco Webex i ett webinar där de presenterade nyheter som har lanserats, kommande lanseringar och annat kul. Vi har sammanställt det åt dig här:

Cisco Webex börjar året med 15 nomineringar från TrustRadius. Bland dessa nomineringar återfanns bland annat:

Best relationship
Best feature set
Best value for price

Under webinariet lyftes även samarbetet med Amazon och NASA, för Webex ska nämligen upp i rymden!
Cisco och Amazon har gått samman för att integrera human-machine interface-teknologi på NASAS rymdskepp Orion. Detta ger möjligheter för astronauter att i framtiden nyttja Webex röstteknologi, AI och videotjänster.

Webex Assistant har ändrat utseende i menyraden längst ner till vänster i ditt Webexmöte. Nu hittar du assistenten genom att klicka på den blå/lila ringen. På tv-skärmen dyker den gamla vanliga assistenten upp och frågar om du vill delta i mötet.

RoomOS 11-uppdateringen har medfört många användarvänliga funktioner. Den vi fastnade mest för är funktionen som gör det enklare att multitaska. När du är uppkopplad på ett möte via ditt Webex Board eller ditt personliga system från Webex Desk-serien kommer du nu kunna bläddra bland dina öppna fönster och dokument precis som om du hade varit på din iPhone. Detta tycker vi är både bra och smidigt. En funktion vi kommer använda oss av mycket 😊

Se videon nedan för att se hur det fungerar i praktiken:


Sist men inte minst har vi en ny, rolig tunktion som är att du kan skräddarsy din ”bitmoji”. Det vill säga, skapa en emoji som liknar dig själv! Funktionen är nu fullt integrerad i Webex och klar  att användas. Detta gör du genom att ladda ner Bitmojiapplikationen, där du sedan anpassar din emoji. När det är klart kan du skicka den till kollegor/kontaktpersoner i Webex-chatten.


Det här var våra favoritlanseringar och nyheter för januari månad. Håll utkik för nästa blogginlägg för att inte missa de senaste nyheterna och annat skoj!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.