Dokumenthantering som du vill ha den.

På Simplify ligger vi i framkant inom print och elektronisk dokumenthantering. Vi hjälper dig att effektivt digitalisera, skanna, redigera och skriva ut ditt pappersarbete. Med den senaste tekniken får du en skräddarsydd lösning för din arbetsplats.

Vi kan det papperslösa kontoret

Effektiv elektronisk dokumenthantering.

Har du också frågat dig själv när och hur det papperslösa kontoret egentligen ska bli verklighet? Då ska du kontakta oss. Vi är experter på elektronisk dokumenthantering som gör ert arbete överskådligt och sökbart. Vi gör det snabbt och säkert – och självklart alltid GDPR-säkrat.

Lång erfarenhet.

Print- och dokumenthantering är grunden som vår verksamhet är byggd på och har arbetat med i över 40 år. Vår långa erfarenhet och djupa branschkännedom garanterar att du får en optimal lösning som sparar tid, pengar och resurser på kontoret.

Sömlöst och strulfritt.

Vi erbjuder en sömlös integration av elektronisk dokumenthantering i din befintliga eller framtida IT-miljö. Du behöver inte oroa dig för komplicerade installationer eller avbrott i din verksamhet. Vi tar hand om allt och ser till att tekniken fungerar smidigt och effektivt.

Alltid kundanpassat.

Vi förstår att varje arbetsplats har unika behov och utmaningar. Därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just din verksamhet. Hör av dig och beskriv dina krav och eventuella problem du vill lösa. Sedan plockar vi fram en lösning som förenklar din vardag.

Komplett service.

Simplify är din knutpunkt för allt teknikstrul på arbetsplatsen. När du samlar dina tjänster inom print, telefoni och mötesteknik hos oss kan du lösa alla dina problem genom en och samma servicedesk. Vi är alltid redo att kliva in och förenkla din arbetsprocess.

Elektronisk fakturahantering

Automatisera din fakturaprocess.

Är du ute efter en tjänst som kan förenkla dokumenthanteringen när det kommer till fakturor? Vi samarbetar med Medius för att digitalisera din fakturahantering och omvandla manuella flöden till effektiva, digitala processer. Tjänsten gör att du enklare kan hantera och betala fakturor i tid, minimera risken för bedrägerier och felaktiga betalningar, optimera kassaflödet och frigöra värdefull tid för ditt team.

Läs mer om fakturahantering

Säkra utskrifter

Skydda dina viktiga dokument.

Ta kontroll över din dokumenthantering och säkra din affärskritiska information. Med vår lösning kan du effektivt hantera information, förhindra dataförlust och minska utskriftskostnader. Follow Me Print ger dig full översikt. Som användare måste du manuellt bekräfta dokumenten och stå vid skrivaren för att utskriften ska ske. På så sätt blir processen säkrare, eftersom obehöriga inte får tillgång till dina dokument.

Läs mer om säkra utskrifter

Skanningslösningar

Skanna, redigera och dela dokument.

Med Nashuatec sker din elektroniska dokumenthantering sömlöst och effektivt i molnet. Deras plattform Smart Integration uppmuntrar till samarbete på arbetsplatsen, och hjälper dig att spara tid genom att slippa bläddra igenom pappershögar. Digitala dokument kan sparas, indexeras och delas online på bara några sekunder. Dessutom förvaras alla dina dokument på samma plats för en effektiv och lätthanterlig upplevelse.

Läs mer om skanningslösningar

Du väljer enhet. Vi väljer lösning.

Vi anpassar alltid våra lösningar efter dina behov. Berätta vilka enheter och molntjänster du vill använda, så presenterar vi rätt lösning för dig. Få hjälp med att förenkla din fakturaprocess, skydda dina utskrifter av viktiga dokument och effektivisera din dokumenthantering i molnet.

Dokumenthantering till ett bra pris.

Ta steget mot den framtida arbetsplatsen med utskrifter och dokumenthantering som en molnbaserad tjänst. Vår utgångspunkt är alltid att lösningen ska vara skalbar, hållbar och till en förutsägbar kostnad.

Utskrifter till en fast månadskostnad.

Säkert, GDPR-kompatibelt, framtidssäkrat och mycket effektivt. Nouryons HR-avdelning har fått ett nytt E-arkiv – tack vare god hjälp av Simplifys specialister inom utskrifter och dokumenthantering. Vårt erfarna team, med över 40 års erfarenhet inom området, står redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Dokumenthantering med Sharepoint.

Med SharePoints plattform kan du hantera vanliga dokumenttyper som Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Skapa smidigt mappstrukturer för att organisera och söka efter utvalda dokument. SharePoint integreras sömlöst med program för dokumenthantering, vilket ger dig en effektiv bas för att hantera både dokument och kundrelationer.

Kontakta oss om dokumenthantering.

Fyll i dina uppgifter och dina behov inom dokumenthantering så återkopplar vi till dig inom kort.

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.