Cisco Webex

Vill din organisation ha bättre videomöten och samarbeta mer effektivt? Då är det hög tid att upptäcka fördelarna med Cisco Webex.

Delta i vilket möte som helst! Hur många plattformar använder du varje dag?

Det hybrida arbetssättet är här för att stanna men många företag kämpar fortfarande med användarvänligheten och för att höja kvaliteten i mötesupplevelsen. 

Fler och fler företag anpassar sig till den moderna arbetsplatsen men med det växer också kraven på kontoren att stödja videomöten över flera plattformar, där det blir lätt för användaren att byta från en mötesplattform till en annan. Med videoteknik från Cisco speciellt utvecklad för hybridarbete, blir mötena ännu bättre.

Cisco MTR – Cisco Microsoft Teams Rooms

Cisco for Microsoft Teams Rooms är en serie av Cisco-produkter som kombinerar Ciscos teknik för videokonferens med Microsoft Teams plattformen.

Cisco MTR ger dig som kund möjligheten att dra nytta av den kvalité och design som gjort Cisco till en av världsledarna inom videokonferens i 20 år, utan att förlora den ursprungliga Teams-upplevelsen. 

Cisco for Microsoft Teams Rooms ger dig förbättrad kamera- och ljudintelligens, intuitiva kontroller och sömlös mötesrumsteknik, skräddarsydd för hybridarbete utan teknikstrul.

Hur kombinerar jag Cisco och Microsoft Teams?

Stegen för att komma igång är enkla. Först och främst behöver du ha en Cisco MTR-enhet som är certifierad för Teams. Cisco certifierar fortlöpande modeller för MTR. Vi hjälper dig med att se över hur möjligheterna ser ut för dina enheter. 

På Simplify är vi alltid ett klick bort om du skulle behöva hjälp med installationen. Vi har långa och djupgående partnerskap med både Cisco och Microsoft. Vårt starka team är fullt utrustade med den nödvändiga expertisen för att säkerställa din trygghet till 100%.

Vilka Cisco-enheter är certifierade för Teams?

Du kan använda flera av Ciscos mest populära enheter tillsammans med Microsoft Teams Rooms. Enheterna som just nu stödjer Cisco MTR är Cisco Board Pro 55, Cisco Board Pro 75, Cisco Desk Pro, Cisco Room Bar, Cisco Room Bar Pro, Cisco Room Kit EQ och Cisco Room Kit Pro.

Hur kommer jag igång med Cisco MTR?

Börja med att kontakta oss på Simplify, så hjälper vi dig att komma igång. Om du inte har en Cisco MTR-enhet idag så visar vi gärna hur de fungerar och vilka fördelar de har. Hör av dig så bokar vi in en demo där du får upptäcka mötesrumsteknik när den är som allra bäst.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.