Cisco Webex

Vill din organisation ha bättre videomöten och samarbeta mer effektivt? Då är det hög tid att upptäcka fördelarna med Cisco Webex.

Vi är experter på Cisco Webex

Framtidens arbetsplats kommer ställa ännu högre krav på mötesupplevelser och ”smartness”. Det är avgörande att ha en plattform som stärker kulturen, ökar effektiviteten och skapar en arbetsplats där samarbetet blir gränslöst – på riktigt.

Vi på Simplify är experter på hybridarbete och skapar gärna effektiva lösningar för hybridkontoret tillsammans med Cisco och Webex. Ett kvitto på vår expertis är att vi är specialiserade inom Hybrid Work och att vi två år i rad har tilldelats det prestigefyllda priset Cisco Collaboration Partner Of The Year vid den årliga galan Cisco Awards.

Vad är Webex by Cisco?

Digitala möten är vardag för många, och det finns många olika leverantörer av videotjänster, som Neat, Google Meet, Zoom och Teams. Cisco Webex är Ciscos samarbetsplattform för videokonferens och digitala mötestjänster. 

Webex lanserades ursprungligen 1995 och är i dag en av världens ledande plattformar för videomöten. Cisco Webex är särskilt stort bland företag där det ställs extra höga krav på säkerhet och integritet, och Webex används till exempel av 95% av företagen som ryms inom Fortune 500. 

Cisco Webex svit av program är den första någonsin som helt och hållet är byggd för att förbättra det hybrida kontoret, och rymmer bland annat lösningar för videosamtal, röstsamtal, chatt, omröstningar och event.

Så funkar ett möte i Webex

Med Cisco Webex är det enkelt att både bjuda in och ansluta till möten och ger dig effektiva videomöten i bästa tänkbara ljud- och videokvalitet. Cisco Webex arbetar med AI-komponenter i hårdvaran som låter ditt videokonferenssystem ta del av nya förbättrade funktioner även över tid.

Webex AI-assistent är integrerad som en naturlig del och täcker hela Webex-produktlinjen. Assistenten kan exempelvis hjälpa dig att komma ikapp med ett möte som du är sen till, få rösterna hos internationella mötesdeltagare översatta i realtid, sammanfatta en timslång mötesinspelning till bara en minut, eller varför inte låta systemet transkribera hela ditt möte så du slipper lägga tid på att föra anteckningar.

Microsoft Teams Rooms

Cisco och Microsoft Teams Rooms

Många av våra kunder använder enbart Webex medan andra bara använder Microsoft Teams, och många använder både Webex + Teams. Nu går det också att kombinera Ciscos hårdvara med Teams vilket många användare uppskattar.

I slutet av 2022 blev det officiellt att Cisco Webex blivit en certifierad Microsoft Teams Rooms Devices Partner. Det innebär att du som användare nu helt sömlöst kan genomföra Teams-möten på dina Cisco-enheter.

Vi hjälper dig att se över vilka möjligheter det finns för din organisation att ansluta till Microsoft Teams -möten på nya såväl som äldre videoenheter.

Zoom

Cisco Webex + Zoom

Mötesupplevelsen ska vara enkel och lättillgänglig för alla, därför går det också att arbeta integrerat med Webexenheter och Zoom. Cisco förhöjer upplevelsen med exempelvis möjligheten till dubbla skärmar, vilket är perfekt vid hybridmöten med deltagare både på plats och distans.

Simplify har gedigen erfarenhet av att kombinera Cisco Webex och Zoom och vi hjälper dig gärna att undersöka hur det kan göras för ditt företag.

Google Meet

Cisco Webex + Google Meet

Det är enkelt att gå med i Google Meet-möten på enheterna från Cisco. Layouter, namnetiketter och delat innehåll är det samma som det brukar vara i Google Meet, men volymkontroll, mutefunktion och avslut hänger med från Webex.
Genom att kombinera den intuitiva och uppskattade Google Meet-plattformen med Webex-enheternas innovativa funktioner skapas en lösning som passar många olika företag och individer.

Kontakta oss

På Simplify upplever vi att efterfrågan på videokonferensteknik som på ett bättre sätt stöttar hybrida möten kommer fortsätta att öka. Var inte rädd för att ställa frågor och utforska dina alternativ på djupet innan du dyker in i din nya videostrategi.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.