Videokonferensutrustning

Vi på Simplify är experter på video, och skräddarsyr lösningar med videokonferensutrustning för både små och stora företag.

Simplify arbetar med marknadens ledande företag inom videokonferenssystem och samarbetsverktyg, så som Cisco Webex, Zoom, Lifesize, Teams och Pexip. Läs mer om vårt erbjudande inom video- och mötestjänster här, så hjälper vi er att lyckas med videokonferens!

Hur får jag bättre videomöten?

Det finns några saker som är viktiga när man ska arbeta på distans. Till exempel behöver arbetsgivaren underlätta och uppmuntra distansarbete – men personalen behöver också få rätt förutsättningar i form av teknik och digitala verktyg. En sådan detalj är att videomöten ofta blir bättre med rätt teknik. En modern videokonferensutrustning gör bilden knivskarp och ljudet kristallklart, och gör det enklare för alla att delta i videomöten.

Behöver man videkonferensutrustning?

Visst kan man ha videomöten direkt i sin mobiltelefon eller i sin laptop – men den som vill uppleva digitaliseringen på riktigt och verkligen se fördelarna med det hybrida kontoret gör klokt i att investera i någon form av videokonferensutrustning. Vi på Simplify säljer många olika nivåer av videkonferensutrustning, som passar så väl det lilla fåmansbolaget som det stora, multinationella företaget. Vår målsättning är alltid att ett lyckat videomöte aldrig ska vara längre än ett klick bort.

Vad ska jag ha för videokonferensutrustning?

Ofta är en kombination av flera olika videokonferensutrustningar den bästa lösningen, där företaget kanske har ett större videokonferenssystem med stora skärmar och smarta AI-funktioner i de största konferensrummen och mötesytorna, samtidigt som man har mindre system i andra rum och alla medarbetare dessutom har sin egen, något enklare personlig videokonferensutrustning. Vi på Simplify skräddarsyr gärna en lösning för videokonferensutrustning som är optimal för ert företag. Läs gärna mer på vår sida för video- och mötestjänster!

Varför ska man investera i videokonferensutrustning?

Det sägs att vi under pandemin har snabbat på digitaliseringen med 30 år – men fortfarande är det många företag, myndigheter och organisationer som använder gammal teknik till nya vanor. Och det är sällan en bra idé. En bra videokonferensutrustning har många fördelar. Bättre bild och bättre ljud är några, men de ledande systemen för videokonferens är också mycket mer intuitiva och lättanvända – vilket i slutändan leder till att de används mer. Kort sagt: Bra videokonferensutrustning gör upplevelsen av videomöten och videokonferens bättre och gör att ert företag fullt ut får uppleva fördelarna som kommer med det hybrida kontoret.

Vilken videokonferensutrustning är bäst?

Det vore oärligt att säga att en specifik videokonferensutrustning är bäst – helt enkelt för att alla företag har olika behov när det kommer till video. Vi säljer videokonferensutrustning från alla ledande tillverkare på marknaden, och skräddarsyr ofta lösningar där vi använder lösningar från flera av våra partners. Vissa använder till exempel Ciscos videokonferenssystem tillsammans med Cisco Webex, medan andra kombinerar det med Microsoft Teams, Pexip eller Zoom – och vissa har helt andra lösningar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den videokonferensutrustning som är perfekt för dig och ditt företags digitalt-möte.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.