Webex Teams

Vill ni som företag blir bättre och vassare på webex och teams? Se vilka möjligheter det finns att kombinera och samspela det bästa från två värdar!

Cisco Webex + Microsoft Teams – så funkar det

Allt fler blir intresserade av att kombinera Cisco Webex med Microsoft Teams. Simplify är experter på just detta och hjälper dig gärna att skapa en perfekt lösning för videomöten.

Cisco Webex eller Microsoft Teams – vad är bäst?

Det går inte att säga vad som är bäst av Cisco Webex och Microsoft Teams – det beror på organisationens behov. Många av våra kunder använder enbart Webex medan andra bara använder teams, och många använder både Webex + Teams. Nu går det också att kombinera Ciscos hårdvara med Teams viket många användare uppskattar. Cisco + Webex = succé!

Kombinera Webex + Microsoft Teams – går det?

I slutet av 2022 blev det officiellt att Cisco kommer att bli en certifierad Microsoft Teams Rooms Devices Partner. Det innebär att användare helt sömlöst kommer kunna genomföra Teams-möten på sina Ciscoenheter. Kombinationen av Cisco + Webex är något som många användare efterfrågat. Du kan också enkelt starta, ansluta och bjuda in till möten i Webex direkt från Teams.

Hur gör jag för att kombinera Webex och Teams?

Du kan schemalägga, starta, ansluta eller bjuda in till Webex-möten eller till ditt Webex Personal Room direkt från Microsoft Teams. Använd appen Webex Meetings så kan du också enkelt dela möteslänkar och schemalagda möten i en Microsoft Teams-kanal. Om du är Simplify-kund och behöver hjälp med att integrera eller kombinera Webex och Teams så får du självklart hjälp av vår support.

Kan jag använda Teams på Ciscos hårdvara?

Cisco kommer inom kort att bli en certifierad Microsoft Teams Room Devices Partner, vilket innebär att Microsoft Teams kan köras på Ciscos enheter. De enheter från Cisco som i ett första steg förväntas bli certifierade är Cisco Board Pro, Cisco Room Bar, Cisco Room Kit Pro, Cisco Room Navigator, Cisco Desk Pro, Cisco Desk Camera 4K, Headset 320 och Headset 720. Använder du någon av dessa enheter i dag kommer du inom kort att kunna använda kombinationen Cisco + Teams.

Vilka är fördelarna med att använda Microsoft Teams på Ciscos hårdvara?

Även om Cisco Webex är ett utmärkt alternativ för den som använder Ciscos hårdvara, så passar det inte alla typer av organisationer. Många organisationer använder redan Microsoft Teams och att då kunna använda Teams på sina Ciscoenheter är helt enkelt mycket effektivt och användarvänligt. Den som kombinerar Cisco + Teams kan också dra nytta av den maskininlärning och de AI-funktioner som ingår i Ciscos enheter, även i Teams-möten. Kombinationen av Cisco + Teams kommer helt enkelt att ge dig bättre möten!

Måste jag använda Webex på Ciscos hårdvara?

Det finns många fördelar med att använda Cisco Webex på hårdvara från Cisco, och det kommer tveklöst att skapa värde och ge dig fantastiska mötesupplevelser. Samtidigt kanske din organisation redan i dag är inkörd på Microsoft Teams och att ni därför föredrar att kombinera Cisco + Teams, och då går det också alldeles utmärkt. Prata med någon av Simplifys videoexperter för att få hjälp med hur du på bästa sätt kombinerar Cisco + Teams.

Vilken är den bästa hårdvaran för Microsoft Teams?

Simplify är starka förespråkare för Ciscos produkter, som med sin unika kombination av videokvalitet, användarvänlighet och säkerhet är perfekta för företag och organisationer i alla storlekar. För att använda Microsoft Teams rekommenderar vi särskilt Cisco Board Pro, Cisco Room Bar, Cisco Room Kit Pro, Cisco Room Navigator, Cisco Desk Pro, Cisco Desk Camera 4K, Headset 320 och Headset 720.

Vilken är den bästa hårdvaran för Cisco Webex?

All Ciscos utrustning är anpassad för att fungera sömlöst och optimalt tillsammans med Webex. Cisco har ett brett utbud av produkter som är anpassade för digitala möten och det hybrida arbetssättet, och vi på Simplify hjälper dig gärna att hitta rätt. Kontakta någon av våra videoexperter så hjälper de dig vidare.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.