WebexOne på tre minuter

Cisco Webex anordnade nyligen sitt årliga event WebexOne, där de delar med sig av kunskaper, insikter, produktnyheter och nya features. I år lanserades inte mindre 1,000 nya features som tar våra digitala möten till en ny dimension – och vi har sammanfattat de viktigaste för dig!

Årets WebexOne-tema var ”Elevate”. Syftet med temat har varit att lyfta fram engagemanget kring möten och människor, samt värdet av att lyfta möten till en ny nivå. Under eventet belyste Cisco på vilka sätt olika branscher haft framgångar med Ciscos produkter. De adresserade även problem sett utifrån kunders erfarenheter, problem som sedan bemöttes och reddes ut med hjälp av Ciscos senaste innovationer. Eventet gästspelades bland annat av utvecklare från Bang & Olufsen och Apple där de presenterade sina samarbeten med Cisco.

Ciscos produktnyheter som presenterades på WebexOne

Webex Board Pro

Cisco har utvecklat en Webex Board Pro som är en allt-i-ett-lösning med touchskärm, kamera, mikrofon och högtalare. Med Webex Board Pro kan du delta i möten via Web RTC, dela skärm och presentationer trådlöst, jobba med whiteboardfunktioner, integrerade AI-funktioner med mera. Skärmen finns tillgänglig i 55-tum och 75-tum skärmar. 

Webex Desk Mini

Webex Desk har länge varit en omtyckt produkt bland Simplifys kunder. Nu har Cisco lanserat en mindre version i olika färger som passar alla. Webex Desk Mini är enkel att bära med sig med det integrerade handtaget. Webex Desk Mini är en allt-i-ett-lösning med en 15-tumsskärm, HD-kamera, högtalare och möjlighet att brusreducera bakgrundsljud. Med Webex Desk Mini kan du koppla in din dator med ett USB-C samt koppla upp dig till möten via WebRTC. Webex Desk Mini erbjuder även, precis som Webex Desk, whiteboard-funktionen.

En bild som visar text, skärm, dator, inomhus

Automatiskt genererad beskrivning

Även Webex Desk finns nu tillgänglig i olika färger:

Bang & Olufsen Cisco 980

Världskända och marknadsledande Bang & Olufsen har tillsammans med Cisco framtagit on-earhörlurar med effekter som adderar ett stort kvalitetsvärde till era möten. Med hörlurarnas adaptiva aktiva brusreducering, integrerade mikrofon och klassiska design blir upplevelsen i varje möte bättre.


Cisco Webex app specialdesignad för Apple Ipad

Webex har tillsammans med Apple tagit fram en ny Webex-app för Apple Ipad. Här kan du delta i möten precis som du gör på Webex i din dator. I appen finns också en ”Split View”-funktion som möjliggör multitasking. Där kan du se mötesdeltagarna på en del av skärmen och flikar/dokument på den andra delen.

Nya funktioner i Cisco Webex

Immersive Share är en ny funktion som också gör dina möten mer levande. Med Immersive Share kan presentatören klippa in bilden av sig själv framför presentationen, så att publiken enklare kan se både presentatören och presentationsmaterialet på en och samma gång.

Webex jobbar inkluderande där alla mötesdeltagare ska ha en likvärdig plats vid bordet. De jobbar även med människors välmående, och ett bra exempel på det är funktionen people insights, som tar fram detaljerad statistik över fokustid för att hitta en bra och hälsosam balans för de anställda. Funktionen är även applicerbar för större team via team insights.

Slido är en ny funktion som inom kort kommer finnas tillgänglig i Webex events. Med Slido engagerar man deltagarna i form av omröstningar och quiz i olika former.

Inom kort kommer du också kunna applicera Snapchat-filter i dina Webex-möten, vilket är ett kul sätt att addera lite extra liv och skratt.

Missade du eventet och vill se det i efterhand? Ingen fara – du kan se hela WebexOne HÄR

Är du nyfiken på Webex och hur det kan göra dina mötesupplevelser bättre? Kontakta våra Cisco-experter här!

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.