Tjänster

Simplifys team av digitala experter hjälper företag och organisationer att utnyttja digitaliseringens möjligheter fullt ut.

Vi skapar sömlösa videmöten och kopplar upp konferensrum över hela världen. Vi digitaliserar och automatiserar print- och dokumenthantering, och hjälper kunder att skapa framtidens företagstelefoni. Vi törs lova att oavsett vad du har för utmaning eller problem, så har vi en lösning.

Videokonferens och mötestjänster

Ett knapptryck bort från hela världen. Anslut och håll dig uppkopplad oavsett enhet, från mobil, dator, surfplatta eller videokonferenssystem med våra säkra och skalbara tjänster.

Läs mer

Mötesrumsteknik och mötesmiljöer

Skapa en positiv möteskultur inom organisationen, som ger mer energi samt ökar produktivitet och effektivitet i arbetsflödet.

Läs mer

Molnbaserade telefonitjänster

Växeltjänster, operatörsavtal, hårdvara, rådgivning och support på ett och samma ställe. Våra tjänster passar både stora och små företag

Läs mer

Printlösningar med dokumenthantering

Effektivisera verksamheten med dokumenthantering och utskrifter som tjänst. Vår utgångspunkt är alltid lösningen ska vara skalbar, hållbar och till en förutsägbar kostnad. 

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett videomöte?

Välj tjänsteområde och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.