Vi gör digitala möten mänskliga.

Ett videomöte kan vara långsamt. Opersonligt. Hackigt. Suddigt. Rörigt. Långtråkigt. Eller, alldeles, alldeles underbart. Vi ser till att det blir det sistnämnda.

Videokonferens

Video hos Simplify

Det finns många som säljer produkter och tjänster inom video. Men ingen annan gör det på vårt sätt.

Sömlöst.

Att mötas ska vara enkelt. Vi kan konsten att få olika produkter och system att fungera med varandra, så att du som kund får en sömlös lösning där nästa möte aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Oberoende.

Vi är certifierade partners till flera av världens största varumärken inom både hårdvara och mjukvara – men är inte beroende av någon av dem. Hos oss går kundens behov alltid i första hand. Oavsett leverantör.

En äkta partner.

Vi har inte bara lång erfarenhet av video – vi har också en djup och äkta passion för det. Vi är en trogen partner som är med dig hela vägen. Vi får dig att komma igång, vi får dig att komma vidare och vi får dig att lyckas fullt ut.

Alltid kundanpassat.

Det enda vi vet om ert företags behov i dag är att det kommer se annorlunda ut i morgon. På Simplify är vi mer intresserade av kundnöjdhet än provisioner – och därför ser vi till att ni alltid har rätt produkter och tjänster för ert företag just nu. Enkelt att skala upp, enkelt att skala ner. Alltid i framkant och alltid i molnet.

Video på riktigt.


Egentligen är det ganska enkelt. Om du tar marknadens bästa videohårdvara och mjukvara, och kombinerar den med marknadens bästa partner (nej, vi försöker inte ens skryta blygsamt här) – först då får du uppleva digitala möten på riktigt. Och när du gjort det kommer du aldrig att gå tillbaka. Vi lovar.

Video

Framtidens advokatbyrå är hybrid – MAQS storsatsar på video

Smidigt, professionellt och framför allt: 100% säkert. Önskelistan var mycket tydlig när MAQS ville uppdatera sina videokonferenssystem. Med Simplify som partner har den välrenommerade advokatbyrån nu ställt om till vardag där ett flexibelt arbetssätt är det nya normala.

Läs mer

Cisco Partner Awards 2022

SIMPLIFY BLIR COLLABORATION PARTNER OF THE YEAR

Simplify får den prestigefyllda utmärkelsen Collaboration Partner of the Year för andra året i rad på Cisco Partner Awards 2022.

Läs mer

Certifiering

Bli mer hållbar med Simplify och Cisco.

Vi på Simplify har fått Ciscos certifiering Environmental Sustainability Specialization! Nu ser vi fram emot att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder att minska sina utsläpp.

Läs mer

Partners

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi till dig. Är du redan befintlig kund så kan du besöka vår supportsida.

Vilket tjänsteområde är du intresserad av?

Jag samtycker till att min information behandlas och sparas av Simplify Sverige AB.